kasiap1981 07.05.07, 21:06 czy ktoś z was podawał? pomaga? skąd wzielyście i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nulka83 Re: Sab simplex 07.05.07, 21:13 To jedyne kropelki, które troche pomogły, ale nie było cudownego pożegnanaia z kolkami, tylko były troche "słabsze", kupowałam raz przez allegro, raz na ebay, a raz znajomy przywiózł z czech, mozna też z niemiec, kosztowały około 15 zł.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amelusia1 Re: Sab simplex 07.05.07, 21:16 podawałam mojemu synkowi sab simplex na kolki , przy pierwszej córce tez sie sprawdził ,mała sie darła jak opazona kiedy zaczełam go podawać kolki mineły jak reką odjąc. ja przywiozłam go z niemiec. ale jest rownież dostępny w internecie ,wystarczy że w wyszukiwarce wpiszesz nazwe . o ile pamietam jedna buteleczka kosztuje 21 zł + 4 zł przesyłka Odpowiedz Link Zgłoś
janeausten spróbuj... 07.05.07, 21:17 sama jeść łyżeczkę kminku dziennie. Normalnie popić wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
aghatta1 Re: spróbuj... 07.05.07, 21:59 Naszemu synkowi tylko to pomagało. Najpierw znajoma kupiła nam w Niemczech to koszt ok 30zł. Potem nie chciałam juz jej fatygować i zamówiłam z netu, tańsze bo z Czech i uważam (na co też zwrócił mi uwagę ten sprzedawca, że klienci tak mu donoszą, choć twierdził, że to nieprawda) że są o wiele rzadsze i nie maja takiego rewelacyjnego działania. Nie chce mi sie wierzyć, że to wina producenta.. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur [...] 08.05.07, 08:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzia1979 Re: Sab simplex 08.05.07, 08:49 hej, a powiedzcie , jak dozujecie te kropelki? ulotka jest po niemiecku, a zapomnialam dopytac w apetece, domyslalm sie ze po 15 kropel ale ile razy dziennie?, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
mariza75 Re: Sab simplex 08.05.07, 15:45 Ja miałam wrażenie, że Infacol i Grape Water są równie skuteczne, chociaż może dlatego, że mój synek nie miał aż tak ciężkich kolek www.aptekaeskulap.pl/index.php?cPath=2_158 Odpowiedz Link Zgłoś
tinkey Re: Sab simplex 15.05.07, 13:56 Mojej Amelce pomogły dawałam 5 kropelek przed butlą.Jesli nie pomaga Wam Sab wypróbujcie Lefax-jeden dozownik przed butelka(o smaku babanowym.Oba kupowałam w Berlinie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia25 Re: Sab simplex 15.05.07, 20:18 mojemu malemu rowniez pomogl kolka jak reka odjac sie skoczyla znaoma przywiozla z Niemiec koszt ok 30 zl Odpowiedz Link Zgłoś
demii Re: Sab simplex 17.05.07, 19:16 lekarka poleciła mi te kropelki i mam je podawać 4x6, bo to co jest na ulocce to troche za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś