18.07.07, 03:24
Moje dziecko jest uczulone na ślinę komara-rezultat-
obrzęki,pęcherze,gorączka,swędzenie itd. Co robić?
Obserwuj wątek
    • noovaa Re: komary 18.07.07, 07:05
      założyć specjalne siatki na okna ...
      • attarrax Re: komary 18.07.07, 15:25
        www.naturalnamedycyna.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=177&Itemid=73

tu masz przepisy na to jak zapobiegać naturalnie i jak łagodzić obrzęki. Kiedyś
        była apteka w Poznaniu, w której robili coś w rodzaju szczepionek na takie
        problemy. Jak znajdę namiar to prześlę
    • haniao-1980 Re: komary 19.07.07, 14:48
      polecam Raid do kontaktu, w moim 120 m domu nie ma złamanego komara od kiedy
      to stosuje, jest w kontakcie w salonie, i w całym domu spokój, okna pootwierane
      na całą noc. Wart ceny, 20 zł wkład, starcza na 2 msc ciągłego używania.
      Najgorzej jest na dworze... tam to tylko smarowanie i psikanie offem pomaga
    • iljana Re: komary 19.07.07, 19:10
      Smaruj dziecko czymś przeciw ukąszeniom by komary nie leciały do niego wink
      ..oczywiście mozesz podawać w granulkach homeopatycznych ledum palustre 5 -
      tyle granulek ile dzieko ma lat (powiedzmy w przyblizeniu takie dawkowanie)..to
      też ma zniechęcać komary
      ...witamina B podawana doustnie również pomaga bo przez skórę wydziela się
      zapach jaki najwyraźniej komarom nie odpowiada smile

Poniewaz mój syn podobnie raeguje na ukąszenia dostałam od dermatologa cutivate
      MAŚĆ sterydową i po ukąszeniu smaruję mu bąbel dzięki czemu schodzi w 4 dni a
      nie 2 tyg i obrzęki są mniejsze.

powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka