nat10 25.07.07, 16:00 czy zauważyłyscie,że po debridacie diecko jest senne i spokojne bardzo?Czy to tylko zbieg okolicznosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kachna2001 Re: debridat 25.07.07, 16:10 ja niemialam takiego problemu, byc moze to tylko zbieg okolicznosci i sennosc wynika glownie z pogody za oknem u mnie tak jest, bo mam w domu meteopatke Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: debridat 25.07.07, 16:35 masz pewnie rację,bo juz tak było przy takiej pogodzie.A myslałam,ze znalazłam złoty srodek... Odpowiedz Link Zgłoś
sila7 Re: debridat 25.07.07, 16:46 chyba zbieg okolicznosci bo mojemu rozrabiakowi debridat nie przeszkodzil w calodziennym czuwaniu i rozrabianiu w nocy --------------------------------------------------- www.poliARTS.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agairafal Re: debridat 25.07.07, 18:20 chyba masz racje, jak podawalam mojej malej debridat przez dwa tygodnie to pieknie spala w dzien, jak tylko odstawilam to dwa dni byly meczace bo nie mogla zasnac na dluzej w ciagu dnia, ale po tych dwoch dniach wszystko wrocilo do normy, pytalam pediatre czy to mozliwe i potwierdzila ze tak Odpowiedz Link Zgłoś