mg31 28.07.07, 09:28 kolo noska u 4.7 latka. Dziewczyny czym mogę posmarowac, bo Młody ma tendencje do duuuuuuużych opryszczek Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniula77 Re: Opryszczka... 30.07.07, 10:05 Witaj! Byłam pewna że moja córeczka też ma opryszczkę, koło noska zrobiła się bardzo duża. Kupiłam w aptece vratizolin, nie pomagał , a na drugi dzień pojawiły się strupki w innym miejscu na twarzy. Jak się okazało poszłyśmy do lekarza, był to liszajec. Ponoć dobry jest vratizolin, jest on bez recepty. Nam nie pomógł gdyż nie była to opryszczka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
teletombola1 Re: Opryszczka... 30.07.07, 23:58 Hascovir, albo po prostu pasta do zębów - naprawdę działa Odpowiedz Link Zgłoś
mea1977 Re: Opryszczka... 26.08.07, 11:59 Witaj. Zowirax. Smarowanie to jednak leczenie skutkow a nie przyczyny. jeśli ma tendencje do opryszcki musisz mu zafundować kurację uodparniającą (tabletki) ponieważ jest to wirusowe . Ja po takiej kuracji nie mam opryszcki od 10 lat a miałam 3 razy w mc..... Ale musisz trafić na dobrego pediatrę, po sobie wiem że lekarze to bardzo bagatelizują wiec musisz pogadać stanowczo. Ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś