mara_76 13.10.07, 13:17 Witam potrzebuję szybkiej odpowiedzi na pytanie jaka jest różnica między temeraturą mierzoną w ustach a pod pachą? Ile nalezy odjąć? Z góry dzięki za szybką odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wegatka Re: Różnica temperatury 13.10.07, 13:24 Od mierzonej w ustach należy odjąć 5 kresek. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Cos sie nie zgadza 13.10.07, 23:38 Zmierzylam sobie pod pacha i jest 36,6 oraz w pysku i wyszlo 37,5. Wychodzi, ze trzeba odjac caly stopien. Powtorzylam porownanie i wyszlo identycznie. To jak ma byc? Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: mi tez wychodzi ok. stopnia roznicy. 13.10.07, 23:44 To dla pewnosci pozostalo sprawdzic w tylku Tam sie zdaje 4 kreski odejmowalo o ile pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia jestem przeciwko przemocy 13.10.07, 23:53 a z wlasnej nie przymuszonej woli sobie nie wsadze Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia jezeli maz spi 13.10.07, 23:58 moglabys sprobowac, moze najpierw calusek w karczek, zeby sie nie odwinal, a potem szybki wsad? Jak zapika wyciagaj i uciekaj. Odczytaj wynik pomiaru w zacisznym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: jezeli maz spi 14.10.07, 00:04 ryzykowne, mam wolny termometr ale sumie, dla dobra nauki... tylko co ja mu powiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: jezeli maz spi 14.10.07, 00:07 Po taaakiej niespodziance to "pikanie" to moze byc twoje EKG..... )) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia ze mial piekny sen. 14.10.07, 00:07 powiedz ze cos przez sen o kolegach bredzil i chyba za duzo wypil. w razie czego mozesz mu powiedziec ze zawsze chcialas sprobowac, a nie smialas zapytac. Ma taka slodka i niewinna pupcie jak spi i cie korcilo. Zawsze mozesz powiedziec ze jak bedzie grzeczny , i da sobie pomierzyc, to ty tez moze sie przekonasz Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: ze mial piekny sen. 14.10.07, 00:11 Nie wypil w ogole, to go nie ma ale opracuje strategie do jego powrotu ale zeby badanie bylo wiarygodne, trzeba je przeciez powtorzyc no i najlepsze sa niezalezne badania, wiec sorry krwawa ale musisz wejsc do gry Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia ok, 14.10.07, 00:13 tylko nie kaz mi go trzymac (twojego meza , nie termometr) a po za tym zdaje sie adellante jest chetny. Jezeli maz pierwsza probe przezyje, na drugiej bedzie spokojniejszy. Przy odrobinie szczescia na 3 sam sie zglosi. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: ok, 14.10.07, 00:15 dobra, ale nadal jest potrzebny niezalezny drugi najlepiej tez maz, zeby badania byly wiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia maz sie pyta 14.10.07, 00:18 czy to jakas propozycja na niedzielny wieczor? Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: maz sie pyta 14.10.07, 00:19 Niech tylko zobaczy moj termometr! tylko Twojego Ty trzymasz, a ja pcham ;D Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia a potem sie zmieniamy 14.10.07, 00:23 maz dodaje na koniec chlopaki mierza. W koncu to od plci moze zalezec (?) ta roznica temperatur. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia adellante? 14.10.07, 00:11 Zazdrosny jestes? Albo zony, albo termometra Ci najwyrazniej brakuje. Widze ze wczesniejszy watek o Kubusiu Puchatku cie nie zaspokaja. Jezeli juz czujesz te dreszcze pomysl w przyszlosci o korku analnym. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: adellante? 14.10.07, 00:22 cóż, tak dla twojej ciekawoiści to watek został załozony w trosce o adekwatny pomiar temperatury u MOJEGO syna. Dlatego watek mnie interesuje i robienie z niego waszych fantazji analnych jakos mnie nie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: adellante? 14.10.07, 00:27 Ale uzyskaliscie odpowiedz na poczatku, a nastepnie watek zaczal zyc wlasnym zyciem. Nikt tu o fantazjach analnych wzgledem Twojego syna nie rozmawia, wiec nie przesadzaj, tresc zalozycielska byla neutralna. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia przyznaj sie lepiej 14.10.07, 00:29 ze wpadles w panike. I masz stres o swoj wlasny odbyt. Nie wstydz sie swojego ciala. Ani swoich uczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: przyznaj sie lepiej 14.10.07, 00:31 dudkac cie zboczeńce analne!!!)))) Zobaczymy po wyborach jak PIS wygra... inaczej pogadamy)) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia a jednak te gleboko 14.10.07, 00:36 w podswiadomosci ukryte marzenia. Ja to bym sie na twoim miejscu w zaslepe uzbroila jakby samoobrona miala dojsc do glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Różnica temperatury 14.10.07, 00:36 Wegatka, to glod wiedzy! a Ty zaraz z grubej rury Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Różnica temperatury 14.10.07, 00:50 O nie powiem, też się czegoś nowego dowiedziałam. Lekarka, co to leczyła niegdyś moje dzieci twierdziła, że zarówno od temperatury gębowej, jak i dupowej należy odjąć 5 kresek. Oszukała mnie zatem. Jutro do niej zadzwonię i zaproponuję, żeby sobie wsadziła tu i tam i sama sprawdziła. No chyba, że Ty Fajka miałaś nazbyt wychłodzoną pachę? Odpowiedz Link Zgłoś