Gość: alga38 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:45 Jak macie jakies pytania to chetnie odpowiem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kdb.se Re: wlasnie wrocilam z Side IP: *.bredband.comhem.se 27.04.06, 17:25 hej ja mam pytanie : napisz jaka temperatura jest w dzien i wieczorem ... jakie sa ceny obiadu , napojow ... bardzo prosze o odpowiedz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alga38 Re: wlasnie wrocilam z Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:15 temp w dzien wynosila ponad 30 st. na sloncu. W nocy bylo ok. 10. Napoje są w cenach mniej wiecej jak u nas (nie kupuj w hotelowych sklepikach, bo ceny są koszmarne!!!) Kawa w kawiarence - 2 euro, pizza - ok 6 euro... Zabierz euro bo w calej Turcji placi się juz w euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda S Re: wlasnie wrocilam z Side IP: *.mt.pl / *.mt.pl 28.04.06, 07:38 Witaj Mam pytanie czy w Side jest jakieś centrum handlowe, jakie są ceny np. odzieży? Z jakim biurem jeździłaś na wycieczki i za ile? Czy wiesz coś o hotelu grand art side? Z góry dziękuję za odpowiedź. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wlasnie wrocilam z Side IP: *.compower.pl 28.04.06, 09:12 A mnie ciekawi czy jest co robic wieczorem-puby,dyskoteki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alga38 Re: wlasnie wrocilam z Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:30 W Centrum Side tak, miasteczko tętni życiem. Niestety nie wiem jak to wygląda w dzielnicach Side... Ja bylam w Kumkoy i prawdę mówiąc oprócz animacji hotelowych to nic sie nie dzialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tara Re: wlasnie wrocilam z Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 14:03 Witaj.Lecę DO Side-Kumkoy do hotelu Dosi.Czy masz o nim jakieś nowinki z tego roku? Odpowiedz Link Zgłoś
morbe1 Re: wlasnie wrocilam z Side 29.04.06, 23:15 Oczywiście wieczorej w samym Side jest dużo barów, restauracji gdzie można posiedzieć wypić to i owo ;)na głównej ulicy po obu stronach w budynkach na dole sklepy a na górze knajpki. Dochądząc do samego portu po prawej dyskoteka Light House po lewej idą kawałek dalej dyskoteka Apollo (wróciłam 26.04.)jeszcze nie otwarta chyba dopiero pod koniec maja.Ale w sezonie tętni życiem i polecam po jest fajnie usytuowana. Poza tym poza Side jeszcze jedna dyskoteka Oxyd - nie była widziłam z zewnątrz wygląda jak zamek czy coś na podobieństwo,podobna wypasiona i droga.Ale tak jak napisałam nie byłam więc nie mogę potwierdzić osobiście. Pozdrawiam Betty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alga38 Re: wlasnie wrocilam z Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:27 Side to przepiekne miasteczko, zbudowane na starych ruinach. W centrum znajduje sie ulica, która wygląda jak Sopocki Monciak, lub Zakopieanskie Krupówki. Jest zamknięta dla ruchu samochodowego i otoczona samymi sklepikami.Odzież najlepiej kupować na bazarach - jest najtansza.... Wszelkie firmowe podróbki bluzek, koszulek (adidas, puma itp) można kupićju już za kilka euro. Córka kupila buty Pumy nowy model za 20 dolarów. Na wycieczkę do Pammakule pojechalam z Jet - Tours za 50 euro, ale miejscowi Turcji proponują ją za 25 euro i to za dwa dni. Znajomi skorzystali z tej okazji i byli zadowoleni. Rafting również wykupilismy sobie u Turka za 15 auro, Jet chcial 30 euro. Niestety Tego hotelu nie znam. zycze milego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś