darling18 21.12.07, 20:05 czy do kleiku na wodzie można dodać jakiegoś soczku dla smaku?lekarz kazał mojemu 13 miesięcznemu synkowi dawać tylko kleik,ale on nie chce go jeść,bo jest niesmaczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annak07 Re: dieta podczas biegunki 23.12.07, 15:46 ja podawalam gotowana marchewke z ryzem. Dziecia malym herbate w takich wypadkach mozna slodzic, wiec i kleik pewnie tez. Sprobuj banana, ryz z jablkiem gotowanym. Soki jablkowe rozluzniaja a musy i jablka gotowane zapieraja kupe. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mamka30 Re: dieta podczas biegunki 23.12.07, 22:38 Witaj...Mojsynek (2 Latka) także niedawno miał biegynkę i był na diecie przez około 1 tydzień...Lekarz zalecił mu tylko suche bułki ,kliek albo kaszkę SINLAC-Nestle ...Fakt , ze moje dziecko jadło i kleik i bułki i nie miałam z tym kłopotu ale spróbuj podac mu kaszkę SINLAC -to jest kaszka na wodzie i PRZEZNACZONA DLA ALERGIKÓW...ale bardzo pyszna...Moj synek nadal zajada ta kaszkę...Napradę polecam...pozdrawiam...ppa Odpowiedz Link Zgłoś
darling18 Re: dieta podczas biegunki 24.12.07, 23:44 bardzo dziekuje za odpowiedzi,przydaly sie,i cale szczescie juz po biegunce!!!!zycze wesolych i zdrowych swiat!!! Odpowiedz Link Zgłoś