wieland.com 05.04.08, 19:30 Badałam dziś mojemu małemu krew i ob wyszło 45 co robić?Ma katarek ale czy to może aż tak podwyższyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krztyna Re: ob 45 co robić? 05.04.08, 22:12 OB 45???? W jednostkach mm/h? Już dawno byłabym u lekarza zamiast pytać na forum - norma przekroczona ładnych kilka razy! ------------ Aniołek Platek ma braciszka Skorpka Odpowiedz Link Zgłoś
wieland.com Re: ob 45 co robić? 06.04.08, 09:07 pytam bo do poniedziałku i tak nic nie poradzę bo w weekendy nie mamy pediatry,a prywatnie nie stać mnie by robić wszystkie badania,łącznie z prywatnym pediatrą Odpowiedz Link Zgłoś
krztyna Re: ob 45 co robić? 06.04.08, 12:15 Podwyższonego OB się nie leczy. Zatem jeśli nic konkretnemu dziecku nie dolega to nikt nie odpowie Ci co robić. Trzeba znaleźć przyczynę takiego stanu rzeczy (czyli badania) i tę przyczynę leczyć - to robić. ------------ Aniołek Platek ma braciszka Skorpka Odpowiedz Link Zgłoś
wieland.com Re: ob 45 co robić? 06.04.08, 12:59 Nie zrozumiałyśmy się chyba ja nie chcę leczyć ob mojemu dziecku przez internet tylko pytałam czy któraś z mam miała już taką sytuację ze swoim dzieckiem bo po to chyba są takie fora prawda? Odpowiedz Link Zgłoś