lilacz 11.06.08, 07:15 Moje dziecko jest chore - ma anginę i gorączkę ok 37,5 . Czy temperatura wyklucza wyjście na spacer w taką pogodę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka69 Re: gorączka a spacer 11.06.08, 07:17 a skad! sama mam z synem tak samo! tylko nie chodz w skupiska dzieci- ni ewiadaomo jak infekcja sie szykuje i po co ma inne zarazac. ale na spacer idz! ja tez ide z synem. Odpowiedz Link Zgłoś
megi74 Re: gorączka a spacer 11.06.08, 07:22 Jeżeli dziecko w miarę dobrze się czuje (nie jest marudne) to też bym poszła na jakiś "emerycki" spacerek. "Emerycki" tzn. bez biegania, najlepiej w wózku i tak żeby nie zmarzł dzieciak, żeby nie przewiało i żeby się nie zgrzało - trudne to do wykonania Odpowiedz Link Zgłoś
agusia19-84 wyklucza, ale temperatura powietrza a nie dziecka 11.06.08, 09:53 N twoim meijscu w ten upał bym nie wychodziła. Gorączka + upał = można się wykończyć. Wyjdź z nim późnym popołudniem jak się troszkę ochodzi. No chyba że u Was nie ma takiego ukropu jak u nas Odpowiedz Link Zgłoś
lilacz Re: wyklucza, ale temperatura powietrza a nie dzi 11.06.08, 12:16 Nie jest tak gorąco tylko gdzieś czytałam ze angina + antybiotyk to leżenie w łóżu Odpowiedz Link Zgłoś