el-tomala 17.01.09, 23:02 Ile kosztuje usługa wykonania zastrzyku niemowlakowi przez wykwalifikowaną pielęgniarkę?. Dokładnie chodzi mi o 10 zastrzyków z dowozem po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: Cena za zastrzyk 17.01.09, 23:22 do mojego syna przychodziła (sama) do domu i brała 10 zl za jedną wizytę; możesz poprosić tez pediatrę o zlecenie zabiegów w domu - wtedy pielęgniarka robi to bezpłatnie Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: Cena za zastrzyk 18.01.09, 20:04 Może nie do końca na temat, ale pielęgniarki środowiskowe robią to za darmo i przychodzą do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamula-1 Re: Cena za zastrzyk 19.01.09, 08:44 smolkowicz_a napisała: > Może nie do końca na temat, ale pielęgniarki środowiskowe robią to za darmo i > przychodzą do domu. Oprócz sobót i niedziel.Cena za zastrzyk ok 12-15zł.Piszę t0 z własnego doświadczenia,przy większej ilości zastrzyków-biorę taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Cena za zastrzyk 19.01.09, 12:42 Płaciłam 15 zł zastrzyki robiły pielęgniarki w szpitalu dziecięcym. Odpowiedz Link Zgłoś
mamula-1 Re: Cena za zastrzyk 19.01.09, 15:28 smolkowicz_a napisała: > W soboty i niedziele również. To macie szczęście u nas takie usługi nie obowiązują w soboty ,niedziele i święta. Odpowiedz Link Zgłoś