masno 09.12.03, 13:28 Mam pytanko. znajomy przywiózł mi z Niemiec te kropelki niestety nie ma jak je stosować. Czy któraś z Was ich używała i może mi pomóc? Czy one są rzeczywiście tak skuteczne jak wszyscy twierdzą czy może znacie coś lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makova Re: Sab simplex? 09.12.03, 15:10 Hej, w ulotce byla informacja aby uzywac do 5 razy dziennie po 15 kropli do pokarmu, jezeli karmisz piersia to przed karmieniem jakos trzeba te kropelki dziecku podac. Chybapomagaja, napewno uspokajaja rodzicow, ze zrobili wszystko co najlepsze aby dziecka nic nie bolalo. Najwazniejsze, ze nie szkodza. Pozdrawiam i zycze aby byly bardzo skuteczne w przypadku Twojej dzidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ekii Re: Sab simplex? 10.12.03, 08:31 U nas było tak, co prawda kropelki przyszły ciut za późno , Misiek miał chyba już ze dwa miesiące skończone i kolki tez mu się kończyły. Lekarz kazał podawac mi 3 x dziennie od 6 kropel , jesli to nie pomagało to po jednej zwiększac dawkę. I rzeczywiescie 7 kropli pomagało. Generalnie im mniejsze dziecko tym trzeba od mniejszej dawki zaczynać . Odpowiedz Link Zgłoś
kaha3 Re: Sab simplex? 11.12.03, 21:22 Nam uratowaly zycie))))Julek mial straszne kolki a dzieki kropelkom do 15 po jedzeniu, wszystko mijalo. Powodzenia k&j Odpowiedz Link Zgłoś