Dodaj do ulubionych

wysypka u synka

04.06.10, 17:12
Mój synek za tydzień skończy roczek. Tydzień po porodzie dostał wysypki na twarzy. W kwietniu dostał katar. pojechaliśmy do lekarza. Ten stwierdził że wszystko jest w porządku, Nie ma nic i to może być alergia i przepisał ketotifen. Powiedział że pół roku będzie brał na pewno. Po jakimś czasie doszedł kaszel. Znów pojechaliśmy do lekarza. Kazał podawać jeszcze wapno. Nic nie pomaga. Wysypkę ma do tej pory.Dostał sterydy do smarowania buźki ale nie pomogło. Teraz ma takie duszności że nie mogę przesłuchać. I znów pojechaliśmy do lekarza. Powiedział że nic nie można z tym zrobić. Jak będzie gorzej to da skierowanie do alergologa. Dodam, że jak go złapie to nawet1.5 godziny kaszle, to nie wiem jak może być jeszcze gorzej. Dał nam skierowanie do Wojewódzkiego Szpitala Rehabilitacyjnego do Ameryki koło Nidzicy na testy, ale to dopiero we wrześniu. Do tego czasu muszę patrzeć jak się męczy. Poszłam prywatnie do homeopaty na testy MORA ale takie bzdury wyszły więc dam sobie spokój z nim. Mały pije mleko zwykłe z kartonu a on mówi że jest na nie uczulony. Do 8 miesiąca karmiłam go piersią, póżniej pił bebiko. Nie wiem co robić.
Obserwuj wątek
    • viki.christina7 Re: wysypka u synka 04.06.10, 21:42
      Mleko z kartonu dajesz roczniakowi? Co jeszcze, śledzie z puszki, grzyby a może
      hamburgery z mcdonalda? Puknij sie w głowe dziewczyno! dziecko ma duszności,
      wysypke od urodzenia, lekarz Ci mówi, że od mleka a ty mu je dajesz?!
      Zafundowałaś własnemu dziecku pewnie już astme. jak sama nie zmądrzejesz, to na
      forum nikt ci rozumu nie podaruje gratis. Masakra. Ręce mi opadaja, jak takie
      coś czytam!
      • roosihana Re: wysypka u synka 05.06.10, 00:44
        Ja już nie skomentuję tej "diety". Weź dziewczyno poczytaj o diecie u alergika i
        zacznij syna karmić zdrowo bo doprowadzisz do tego że naprawdę się zacznie dusić
        od astmy którą mu sama fundujesz dają mleko z kartonu. No i do alergologa idź
        koniecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka