Dodaj do ulubionych

Pokrowce antyroztoczowe

14.02.12, 16:54
Przymierzam się do zakupu takich pokrowców,niestety polecane na forum z Łodzi są od dłuższego czasu nie dostępne i nie wiadomo kiedy wznowią produkcję.Zastanawiam się nad pokrowcami firmy Allergocover,czy ktoś ma takie i się sprawdzają?a może macie z innej firmy i się sprawdzają?
Obserwuj wątek
    • akonita Re: Pokrowce antyroztoczowe 16.02.12, 18:16
      chodzi ci o poszewki na posciel?ja kupilam tutaj
      www.silverdream.pl/dla-domu/posciel_antyalergiczna
      • mojaolka Re: Pokrowce antyroztoczowe 16.09.16, 21:38
        Super są
    • bluesette Re: Pokrowce antyroztoczowe 04.06.12, 21:50
      Zajrzyj na stronę www.alergsova.pl - są tańsze niż Allergocover a tkanina ma takie same parametry.
      • mojaolka Re: Pokrowce antyroztoczowe 16.09.16, 21:37
        Pristine pokrowce jako jedyne udowadniają o ile zmniejszają się dolegliwości i maja 25 lat gwarancji www.alsos.pl/pa/199/na-materace nie zamienilabym na żadne inne raz pokusiłam się z evolon na pokrowiec na poduszkę tragedia wyrzucone pieniądze tylko oczywiście zwrócić nie mogłam bo kto by chciał z powrotem taki badziew przyjąć
        • zawszeokrokprzedastma Re: Pokrowce antyroztoczowe 19.09.16, 12:06
          Ze względu na kilkukrotne na forum odesłanie do sklepu alsos mogę śmiało postawić hipotezę, że powyższa informacja nie ma nic wspólnego z rzetelna informacją konsumenta, który produktu używał. To się chyba nazywa marketing szeptany. Na naszej stronie internetowej można znaleźć artykuł w którym piszemy jakie właściwości powinien mieć pokrowiec antyroztoczowy, żeby faktycznie antyroztoczowy. Zapraszamy na stronę Fundacji "Zawsze o Krok przed Astmą".
          • mojaolka Re: Pokrowce antyroztoczowe 19.09.16, 22:07
            Napisalam czego doswiadczylam i nigdy sie nie zawiodlam na tym sklepie zawsze sluza mi niezobowiązująca porada i duzo sie od nich dowiedzialam o produktach aptecznych alergi itp każdemu życzę by natrafili na taką kompetentna doświadczona obsługę. A po przeczytaniu art. z fundacj Mogę stwierdzić niezła reklama pokrowców bez testów opinia fundacji ktora ktoś zapewne oplaca a i widzę że ubranka z evolonu fundacja popiera miałam dostałam rękawiczki od nich to więcej problemów skórnych dziecko się nabawiło niż pożytku było Nigdy więcej nic z evolon do ręki nie wezme.
    • dermaclothes Re: Pokrowce antyroztoczowe 28.11.16, 19:16
      Poza wyjątkami pokrowce antyroztoczowe są szyte z mikrofibry. Podobnie Evolon, to mikrofibra o rewelacyjnych parametrach barierowych. Najtańsze w Polsce pokrowce antyroztoczowe wykonane z evolon do kupienia na bieliznadlaalergikow.pl/ Polecam
    • paula_alergiczka Re: Pokrowce antyroztoczowe 05.12.16, 00:48
      Może Was zainteresuje też informacja - jak powinno się dbać o materac alergika. www.urok-zycia-alergika.pl/2016/12/jak-dbac-o-materac-alergika-zobacz-co.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka