10.06.13, 21:11
Dziewczyny potrzebuję pomocy.
Moja córka 6-miesięczna od 1,5 miesiąca świszczy w klatce piersiowej. Byłam u pediatry i leczyła ją na infekcję wirusową, choć to nie było zapalenie oskrzeli, po kolejnych wizytycha u pediatry Pani stała się bezradna i wysłała nas do alergologa. Ta z kolei zaleciła podawać nutramigen, odstawić wszelkie inne pokarmy i też nic. Robiliśy badania ieg całkowite - w normie, panel pediatryczny też nie wykazał alergii. Wylądowaliśmy u pulmonologa i też nic nowego nam nie powiedziała. Dodam jeszcze, że córka codziennie rano ma kaszel, mokry , taki oskrzelowy, odrywający się, ale to tylko rano, w ciągu dnia nic, no i to charczenie.
Biegamy od lekarza do lekarza i nic to nie daje sad Czy ktoś też miał może taki przypadek?
Bo dość długo już to trwa, córcia jest malutka a już nafaszerowana lekami. Obecnie podaje wziewy ventolin i flixotide
Obserwuj wątek
    • doti_2 Re: bezradna 12.06.13, 08:13
      test chlorków w pocie celem wykluczenia mukowiscydozy?
    • kknapik1 Re: bezradna 22.06.13, 21:23
      Witam, współczuję, bo wiem jak każdy rodzić przeżywa jak dziecko choruje, sama jestem mamą. Ja wprawdzie nie miałam dokładnie takich problemów, ale znam naprawdę, z ręką na sercu wiele osób i dzieci i dorosłych którym pomogły Alveo(i dla dzieci, nawet niemowląt i dla dorosłych) i pinky (dla dzieci).....oba preparaty są wyłącznie ziołowe, więc nie będziesz maleństwa faszerowoła kolejną "chemią", a działają na prawidłowe funkcjonowanie układu immunologicznego od którego tak naprawdę wszelkie choroby się zaczynają. Poczytaj sobie www.akuna.net/index.php?typ=AUH&showid=286 i www.akuna.net/index.php?typ=AUH&showid=289 . Powiem tak, ja i mój synek jesteśmy dowodem na działanie tych ziół, mają różne certyfikaty. Gdybyś miała jakiekolwiek pytania lub zdecydowała się spróbować takiej kuracji to napisz, ja chętnie pomogę knapik.k@akuna.pl
      (gdybyś miała wątpliwości to mogę Ci nawet przesłać wyniki moich i synusia badań z 2011 poprostu tragedia , nas akurat męczyła alergia......ale pomagają w naprawdę przeróżnych schorzeniach.) Pozdrawiam i życzę zdrówka
    • misiowamama-2 Re: bezradna 24.06.13, 15:12
      rtg płuc, koniecznie
    • e-kasia27 Re: bezradna 24.06.13, 15:59
      1 - test na mukowiscydozę
      2 - RTG płuc
      3 - USG brzuszka w celu ustalenia, czy dziecko ma refluks

Innych problemów nie ma?
      ulewanie? wysypki? ciągłe odbijanie i czkawki? bóle brzuszka? problemy z gazami? kolka?

Laryngolog ją oglądał?

Karmicie cały czas nutramigenem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka