Dodaj do ulubionych

Wolność od Alergii

18.06.16, 11:01
Witam!
Odkąd pamiętam miałem problem z alergią, Codziennie przyjmowałem leki przez pięć lata, a co drugi tydzień przez dwa męczyłem się ze zastrzykami na odczulanie. W lutym tego roku znajomy zaproponował mi zastąpienie dotychczasowych lekarstw naturalnymi produktami leczniczymi. Dziś dzięki nim jestem zdrowy, wolny od alergii. Jeśli również masz podobny problem,
skontaktuj się ze mną. Jestem gotowy Ci pomóc.
Masz pytanie zadzwoń 575-342-024
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: Wolność od Alergii 19.06.16, 20:28
      A alergii nie można się wyleczyć, to wie każdy alergik.
    • aquah Re: Wolność od Alergii 23.06.16, 20:50
      To prawda, alergii nie da się wyleczyć. Choć zmagam się z nią również od kilku lat, udaje mi się jedynie tylko łagodzić jej objawy. Najgorszy jest okres od lutego do maja-czerwca. Trzeba przestrzegać przyjmowania leków oraz sprawdzać co jakiś czas jakie jest aktualne pylenie, takie kalendarze pyleń których z resztą jest w sieci masa są naprawdę podstawą. U mnie najgorszy w skutkach jest pyłek brzozy, staram się więc unikać tych drzew w okresach pylenia i łagodzić ewentualne objawy

Jako tako o całkowitym wyleczeniu tej dolegliwości nigdy nie słyszałam
      • sebastian966 Re: Wolność od Alergii 06.07.16, 22:18
        Również miałem najgorszy okres luty -czerwiec dlatego napisałem wolność od Alergii poznałem przypadkowo produkty z medycyny naturalnej. Teraz nie odczuwam objaw alergii. Szkoda zdrowia na branie leków chemicznych. Każdy ma swoje zdanie
    • phph Re: Wolność od Alergii 30.06.16, 14:01
      Najważniejsze to aby producenci żywności nie zamieszczali niepotrzebnie informacji na opakowaniu w stylu "product może zawierać śladowe ilosci alregenów". Czasami ich tam w ogóle nie ma. Niekótre firmy szkolą w tym zakresie www.bnt-sigma.pl
      • lidek0 SPAM 30.06.16, 17:53
        Najważniejsze, żeby to właśnie umieszczali bo nawet śladowa ilość może spowodować silną reakcję alergiczną, lepiej ją umieścić niż nie. Bzdury jak powyżej wypisuje tylko laik w zakresie alergii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka