rkazm 17.05.09, 15:30 Czy dziala u Was strona englishtips.org bo u mnie od piatku podaje komuniat, ze not found? mam nadzieje, ze jej nie zlikwidowali Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nephte Re: englishtips 17.05.09, 17:30 u mnie Maintenance Mode Dear users, there have been some problems with the server, and we are working on fixing them. Please be patient and come back in a few hours. Odpowiedz Link
joalma Re: englishtips 17.05.09, 19:32 a u mnie "404 Not Found" mam nadzieję, że szybko się problem rozwiąże Odpowiedz Link
ladyinblack Re: englishtips 18.05.09, 13:36 twitter.com/englishtipsorg tam są informacje na bieżąco na temat tego co się dzieje - w dużym skrócie: mają problemy z powodu praw autorskich Odpowiedz Link
alina.walkowiak Re: englishtips 18.05.09, 14:29 Coś czuję, ze to się skończy zamknięciem stronki :( Odpowiedz Link
poziomkaa83 Re: englishtips 18.05.09, 16:10 oj będzie ciężko jak nam zamkną englishtips :/ Ja na szczęście mam już na kompie sporą biblioteczkę e-booków. Odpowiedz Link
artystka123 Re: englishtips 19.05.09, 21:33 Skoro jest niebezpieczeństwo, że to koniec strony to jestem przerażona:( Udzielam prywatnych lekcji i gdybym miała kupować wszystkie książki to naprawdę bym dosłownie zbankrutowała. Mam wielu uczniów, każdy jest na innym poziomie językowym, ma inne wymagania i oczekiwania, na bieżąco korzystam z około 15 książek, przy czym wiadomo, że ciągle się one zmieniają, jak już wyczerpię interesujące mnie tematy z jednej, korzystam z innej. Gdybym miała je kupować to przy cenach do 80 zł / książkę, nie miałabym za co kupić jedzenia... Może korzystanie ze stron englishtips.org nie jest do końca uczciwe, ale naprawdę ceny książek są również bandyckie... Czy w W-wie znacie jakieś miejsce, w którym można wypożyczyć różnorodne podręczniki i zrobić ich ksero? Odpowiedz Link
smolkowicz_a Re: englishtips 21.05.09, 14:34 A ja mam prośbę. Dawno nie byłam na tej stronie i za boga nie wiem jak ściągać. Próbuję, próbuję i nic :( Pomóżcie proszę Odpowiedz Link
mama.macieja Re: englishtips 24.05.09, 15:05 ja zawsze "przełączam" sie na wersje angielską, potem musisz sie koniecznie zalogować. Wyszukujesz plik który chcesz sciagnac i klikasz "more" a nastepnie szukasz linków aktywnych, ja ściagam tam gdzie jest rapidshare. :) ja nie miałam problemów ze sciaganiem. mam nadzieje ze ci sie uda:) Odpowiedz Link
joalma Re: englishtips 12.07.09, 09:38 Sad news. The hosting provider backed down under the attack of another copyright holder and told us he cannot host ET any longer. Odpowiedz Link
rkazm Re: englishtips 05.11.09, 17:48 wiecie co sie dzieje z ta strona? Pojawia sie jakas zupelnie nowa. Odpowiedz Link
aga.p.p Re: englishtips 05.11.09, 17:52 This domain name expired on Nov 04 2009 01:59PM Ktoś nie odświeżył domeny... Odpowiedz Link
yennn Re: englishtips 05.11.09, 19:28 # You may have received 'Domain Expired' message on ET in the last several hours. Please don't worry: things're under control, we've fixed it.about 5 hours ago from web source: twitter.com/englishtipsorg Odpowiedz Link