Dodaj do ulubionych

Isolmil -katar, kaszel-Clemastin-co odstawić

08.10.04, 00:13
No więc NIE BĘDĘ PŁAKAĆ. Miałam być silna, czytać forum. czytam forum i co?
Przez przypadek dowiaduję się, że reakcją alergiczną na isomil (za nami 4 czy
5 puszek) może być katar i kaszel który mamy od ponad tygodnia???????? A ja
byłam pewna że to jakieś pyłki!! No i oczywiście nasza pediatra jednocześnie
wypisując isomil (kolejne 4 puszki) i clemastin nie sugeruje związku??

Kochane doradźcie mi co robić. Po tym jak zmieniłam zyrtec na clemastin to
kaszlu już nie ma a katarek prawie ustapił. Isomil podaję w ilości na 200
wody 3 miarki i taką porcję rano i na wieczór.

napiszcie jak osiołkowi co w jakiej kolejności odstawić. A może ja jednak
zrobię Misi jakieś testy (ma 1,5 roku) bo tak na oślep celować ze wszystkim
to ja ją wykończę najpierw tydzień na eurespalu bo to penwie kolejne
przeziębienie, potem clemastin bo jednak katar alergiczny, teraz to może być
isomil!!!!!!!!!!

HELP HELP HELP

aSIA
Obserwuj wątek
    • kruffa Re: Isolmil -katar, kaszel-Clemastin-co odstawić 08.10.04, 07:07
      Wiesz co? Napisz nam dokładnie co dajesz małej jeść. Od tego zacznijmy. Potem
      będziemy kombinować smile))
      Pisałaś parę razy czego jej nie wolno. A poza tym co dajesz?

Kruffa
      • aasik25 Co je Dominika 08.10.04, 12:59
        Kruffa kochana! U nas jedzenie jest obrzydliwie ubogie więc powinno byc prosto
        z identyfikacją.
        śniadanie: 200 wody + 3 miarki isomil 2 (dziś już nie dałam)+ 8 łyżek sinlac
        (nie przechodzi nic innego tzn próbowąłam kaszki ryzowe smakowe, kukurydzianą
        no przeszło ewentulanie z manną ale słodziąłm cukrem więc nichętnie. A tego
        sinlac'a to zje 200 bez specjalnego namawiania i jakos jej się nie znudził.

potem gruszki klapsy czasem 3 (wiem wiem, gruszka cięzka na żołądek ale od
        małego wcinała najpierw williamsy ze słoika a teraz tez nie widzę żeby ją
        brzuch bolał) kiedyś były problemy po jabłku więc się nie mogę przestawic a
        poza tym, w grę wchodzą już tylko kawałki bo tarrych nie chce a już raz miała
        oczy na wierzchu bo nie pogryzła tylko połknęła w całości duży kawałek. Także
        gruszki - kurcze a potem to nie wiem chyba zaprawię na zimę.

na obiad 1 ziemniak i do tego na zmianę: mielone z indyka smażone jako takie
        luxne jak do spagetti lub koltely albo gotowane jako klopsy, mielone z łopatki
        ten sam zestaw, łopatka wieprzowa w całości jako sznycelki. No i koniec. Acha
        mięso przyparwiam ziłami prowansalskimi i solą. (jak macie inny sposób to
        chętnie skorzystam).Zastanawiaam się czy mogę dodać żółtko skoro Misia jest
        uczulona na białko?

Kolacja to samo co na sniadanie.

Pediatra była załamana że tak ubogo ale co ja mam zrobić? Acha parę razy
        zrobiłam frytki, placki ziemniaczane, raz racuchy z jabłkami ale wolę dawać jej
        mięcho skoro je tak ubogo. Po tym jak odpadła marchewka to nie jemy warzyw -
        kalafior nie przechodzi, brokuły z wielką łaską ale tylko jako papka (zje może
        3 łyzki).

Ja raczej kiepsą kucharką jestem więc i tak mam wyrzuty sumienia ale jak robie
        coś źle a można to porawić to proszę o wskazówki i sugestie.

Asia
    • kerstink Re: Isolmil -katar, kaszel-Clemastin-co odstawić 08.10.04, 08:09
      Ale katar i kaszel tez moze byc z powodu prostego przeziebienia. Pora roku jest
      idealna.
      K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka