agata9991 05.01.05, 12:14 która z Was była z dzieckiem na Bicomie w Warszawie? Które gabinety możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata9991 Re: PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!! 05.01.05, 15:48 ponawiam prosbe! Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!! 05.01.05, 22:35 Ja ci jedynie mogę powiedzić, abyś nie szła na Dragonów. Wrzuć w wyszukiwarkę - powinno być coś ta ten temat wcześniej. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!! 06.01.05, 11:24 No właśnie poczytałam sobie trochę i doczytałam się, że lepiej zabrać ze sobą pokarmy, bo nie wszystkie alergeny mają?jak to jest?mam zabrać np. kawałek ugotowanego kalafiora, marchewki czy np. amarantus? Odpowiedz Link Zgłoś
aska_f Re: PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!! 06.01.05, 15:13 Kruffa, czemu nie na Dragonów? Ja tam byłam z synkeim i wrażenie miałam lepsze niż w Pasażu Ursynowskim (choć w Pasażu jest na pewno ładniej, ale moim zdaniem bardziej naciągają), choć ja ogólnie jestem przeciwna temu badaniu U mojego synka za każdym razem wychodziło co innego i często rzeczy na które wcale nie był uczulony... Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!! 06.01.05, 15:35 Facet, który nas badał zachowywał się jak mega konował i naciągacz. No ale akurat to mały pryszcz. W gabinecie pachniało pleśnią, co wyczułam nie tylko ja, ale i niania, która była z nami. A w 1,5 godziny po wizycie jechaliśmy już do szpitala, bo dziecku wyskoczyła pokrzywka - pojawiały się i znikały bąble na twarzy - nikomu czegoś takiego nie życzę. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!! 06.01.05, 15:39 O kurcze!Dobrze, że mówisz, na pewno tam nie pójdę, chocby to miał być nieszczęsliwy zbieg okoliczności!A co z tymi produktami, to prawda, ze lepiej zabrac ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
aska_f Re: PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!! 06.01.05, 18:26 Racja, mnie tam też odrzuciły warunki panujące w "gabinecie". Pod tym względem w Pasażu Ursynowskim jest super, pełen luksus, produkty do badania mają wszystkie (swoje to warto mieć np. sierść akurat twojego psa, twoje mleko, swoją marchewkę z działki itp.) tyle że tam z kolei twierdzą że trzeba najpierw zbadać podstawowe alergeny (ok. 12) i jeśli one wyjdą to wyleczyć/odczulić, a dopiero potem resztę. Mi to nie pasowało, bo jak sprawdzałam to podstawowych alergenów i tak nie jedliśmy (mleko, jaja, pszenica) a zależało mi na sprawdzeniu co z tego co jemy (wtedy ok. 6 produktów) uczula. Ale warunki niezłe i gabinet podobno cieszy się dobrą opinią. Działa już wiele lat (wcześniej w innym mscu na Ursynowie) więc możę to o czymś świadczy. Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
acm76 Namiary na gabinet bikom 10.03.14, 12:18 polecam gabinet Bikom przy ul Mangalii 4 ( Mokotów). Chodzę regularnie i widzę efekty. Miła pani z podejściem do dzieci, czysto. Polecam www.mymamy.net -wsparcie psychologiczne dla rodziców Odpowiedz Link Zgłoś