Dodaj do ulubionych

PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!!

05.01.05, 12:14
która z Was była z dzieckiem na Bicomie w Warszawie? Które gabinety możecie
polecić?
Obserwuj wątek
    • agata9991 Re: PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!! 05.01.05, 15:48
      ponawiam prosbe!
      • kruffa Re: PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!! 05.01.05, 22:35
        Ja ci jedynie mogę powiedzić, abyś nie szła na Dragonów.
        Wrzuć w wyszukiwarkę - powinno być coś ta ten temat wcześniej.

Kruffa
        • agata9991 Re: PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!! 06.01.05, 11:24
          No właśnie poczytałam sobie trochę i doczytałam się, że lepiej zabrać ze sobą
          pokarmy, bo nie wszystkie alergeny mają?jak to jest?mam zabrać np. kawałek
          ugotowanego kalafiora, marchewki czy np. amarantus?
          • aska_f Re: PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!! 06.01.05, 15:13
            Kruffa, czemu nie na Dragonów? Ja tam byłam z synkeim i wrażenie miałam lepsze
            niż w Pasażu Ursynowskim (choć w Pasażu jest na pewno ładniej, ale moim zdaniem
            bardziej naciągają), choć ja ogólnie jestem przeciwna temu badaniu smile U mojego
            synka za każdym razem wychodziło co innego i często rzeczy na które wcale nie
            był uczulony...

Pozdrawiam,
            Aśka
            • kruffa Re: PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!! 06.01.05, 15:35
              Facet, który nas badał zachowywał się jak mega konował i naciągacz. No ale
              akurat to mały pryszcz. W gabinecie pachniało pleśnią, co wyczułam nie tylko
              ja, ale i niania, która była z nami. A w 1,5 godziny po wizycie jechaliśmy już
              do szpitala, bo dziecku wyskoczyła pokrzywka - pojawiały się i znikały bąble na
              twarzy - nikomu czegoś takiego nie życzę.

Kruffa
              • agata9991 Re: PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!! 06.01.05, 15:39
                O kurcze!Dobrze, że mówisz, na pewno tam nie pójdę, chocby to miał być
                nieszczęsliwy zbieg okoliczności!A co z tymi produktami, to prawda, ze lepiej
                zabrac ze sobą?
              • aska_f Re: PROSZĘ O NAMIARY NA BICOM W WARSZAWIE!!! 06.01.05, 18:26
                Racja, mnie tam też odrzuciły warunki panujące w "gabinecie". Pod tym względem
                w Pasażu Ursynowskim jest super, pełen luksus, produkty do badania mają
                wszystkie (swoje to warto mieć np. sierść akurat twojego psa, twoje mleko,
                swoją marchewkę z działki itp.) tyle że tam z kolei twierdzą że trzeba najpierw
                zbadać podstawowe alergeny (ok. 12) i jeśli one wyjdą to wyleczyć/odczulić, a
                dopiero potem resztę. Mi to nie pasowało, bo jak sprawdzałam to podstawowych
                alergenów i tak nie jedliśmy (mleko, jaja, pszenica) a zależało mi na
                sprawdzeniu co z tego co jemy (wtedy ok. 6 produktów) uczula. Ale warunki
                niezłe i gabinet podobno cieszy się dobrą opinią. Działa już wiele lat
                (wcześniej w innym mscu na Ursynowie) więc możę to o czymś świadczy.

Pozdrawiam,
                Aśka
    • acm76 Namiary na gabinet bikom 10.03.14, 12:18
      polecam gabinet Bikom przy ul Mangalii 4 ( Mokotów). Chodzę regularnie i widzę efekty. Miła pani z podejściem do dzieci, czysto. Polecam

www.mymamy.net -wsparcie psychologiczne dla rodziców
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka