maja122 22.01.05, 11:14 U mojej córeczki pojawila sie na klatce piersiowej i twarzy wysypka, szczególni w okolicach uszu-mala czesto dotyka raczkami te czesc twarzy - czy to alergia? Czym moge to zlikwidowac? Jak długo moze ona sie utrzymywac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika21 Re: alergia? 22.01.05, 11:26 Hej, gdzieś czytałam że wysypka i dziecka na twarzy i uszlach może oznaczać alergię na jajka, spróbuj odstawić na jakiś czas to co zawiera jajka (nie wiem czy karmisz piersią, czy malutka już dostaje stałe pokarmy) Jest maść elocom (bardzo szybko pomaga , ale jest na recetę)jeśli masz normalnego lekarza to ci wypiszę żeby ulżyć dzidzi, bo ta maśc działa bardzo szybko. Pozdrowienia Wiktoria Odpowiedz Link Zgłoś
monia744 Re: alergia? 22.01.05, 22:39 Elocom to ostateczność- to jest silny steryd i nie powinno się nim smarować twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: alergia? 22.01.05, 11:47 A w jaikm wieku jest Twoje dziecko? Co już je? Odpowiedz Link Zgłoś
maja122 Re: alergia? 22.01.05, 11:48 mala ma skonczony miesiac i ssie tylko piers Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: alergia? 22.01.05, 11:50 A może to uczulenie na jakiś kosmetyk? Naszego synka uczulił płyn 't Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: alergia? 22.01.05, 12:02 za szybko mi się wcisnęło! A wiec synka uczulił płyn TOP TP TOE Jonhsonna i to nie od razu, ale po dwóch tygodniach używania. Spróbuj też nie jesć nabiału. -- Odpowiedz Link Zgłoś