solidna Pilnie poszukuję alergologa w Warszawie 01.09.05, 22:01 Drogie Mamusie, podzielcie się namiarami na Waszych lekarzy. Info kierujcie na priva gazetowego. Dziekuję. Bielanka Odpowiedz Link Zgłoś
asiula_30 Ogromna prośba o namiary na alergologa w W-wie. 02.09.05, 22:07 Dziewczyny prześlijcie mi proszę namiarki na dobrego alergologa w W-wie. Mój 5 m-czny synek ostatnio zaczął mieć problemy ze skórą, ja niknę w oczach i potrzebuję pomocy dobrego specjalisty. Będę bardzo wdzięczna za namiarki. Piszcie na asiula_30@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
mavva Re: ja też proszę 07.09.05, 15:22 I ja proszę. Bo coś mi się wydaje,że u nas to jednak nie candida daje ten kaszel i kichanie. Chętnie zamienię dr Si..... na inną,gdyż bardzo szybko załatwia wizytę,wpędziła mnie w ogromne poczucie winy (jakbym to ja miała decydowac za konowałów-ja medycyny nie skończyłam a i tak muszę podejmować tyle decyzji i oceniać sama) Do dr M oczywiście nadal będę chodzić,chociaż ona twierdzi,że to na pewno pasożyty,a ja wątpię coraz bardziej.... Proszę o kontakt do dobrego alergologa w W-wie,dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
agahercz A Szczecin??!! 08.09.05, 09:01 A Szczecin??!! Może ktos polecić dobrego alergologa w Szczecinie?? Moze być prywatny, lub nie. Obojętnie. Ale żeby był godny polecenia. Chodzi o dziecko półroczne. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
anula_w poszukuję pediatry-alergologa w Warszawie 12.09.05, 13:45 Dziewczyny możecie mi polecić dobrego alergologa dla prawie 2 letniego dziecka? Mała zmienia już 3 antybiotyki a ciagle kaszle i się smarcze, a w klatce cały czas jej gra. Pediatra nie kwapi się ze skierowaniem do alergologa, więc szukam na swoją rękę. Najlepiej jakby lekarz był z okolic Bemowa, Jelonek, Bielan, Żoliborza lub Woli. mój adres: anula_w@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniald1 GDAŃSK!!!!!! 12.09.05, 15:07 Z czystym sumieniem mogę polecić naszą panią alergolog - dr n med alergolog Bożena Kujawska-Kapiszka (przyjmuje prywatnie i państwowo). Do tej pory nie zawiodłyśmy się na Niej. Jednym słowem POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W razie jakiś pytań piszcie - aniald@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bozena20022000 Re: GDAŃSK!!!!!! 13.07.06, 12:13 Pani Aniu dziękuje bardzo za miłe słowa i zaufanie.Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa8 Re: a LUBLIN 14.09.05, 12:45 A kto zna alergologa godnego polecenia z Lublina (dla 2-latka?)? Bardzo prosze o kontakt na gazetowy mail. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
lidszu poszukuję arelgologa z Warszawy 14.09.05, 23:57 Dziewczyny, Ja też poszukuję dobrego arelgologa dla mojej córci. Dzielnica nie gra roli, oby był sprawdzony i naprawdę dobry. piszcie na adres: lidszu@gazeta.pl dzięki, Odpowiedz Link Zgłoś
vibro Re: poszukuję arelgologa z Warszawy 19.09.05, 13:22 Ja rownież proszę o namiary na dobrego lekarza w Warszawie. vibro@gazeta.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: poszukuję arelgologa z Warszawy 28.09.05, 16:38 Ja też poproszę o info i namiary na mail gazetowy. Z góry Wam dziękuję za pomoc. G. Odpowiedz Link Zgłoś
jaskag sprawdzony alergolog z warszawy 29.09.05, 00:04 Od roku moją alergiczną rodziną opiekuje się dr Anna Kachel (przyjmuje w Lux Medzie na Racławickiej i w prywatnym gabinecie na Gocławiu. Odkąd nas leczy jest niesamowity postęp - mój 6-letni astmatyk od kilku miesięcy nie kaszle, a 5,5 miesięczny atopowy Antek ma się coraz lepiej - nie jest idealny, bo ma najbardziej z nas rozwiniętą alergię, ale ta lekarka czyni cuda (plus oczywiście moje wieczne obserwacje i eksperymenty) pozdrawiam jaska Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: poszukuję arelgologa z Warszawy 29.09.05, 06:47 Wrzućcie w wyszukiwarkę forum "Zawadzka", był podawany ostatanio namiar na nią. Poczytajcie też sobie o niej, bo były rózne opinie. Jest dość specyficzna jako osoba (choć rzadko ale zdarza sie jej ), ale jako lekarz alergolog/pediatra jest niezastąpiona. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
ewina31 Re: a LUBLIN 17.11.05, 22:27 w Lublinie polecam przy DSK na Chodżki dr Kątską Odpowiedz Link Zgłoś
mada27 Poszukuję alergologa z Warszawy 06.10.05, 10:46 Ja też serdecznie proszę o namiary na dobrego polecanego przez Was alergologa z Warszawy dla moich synków 3,5 letniego i rocznego. Piszcie proszę na priva: madaz27@wp.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
domin19761 |Szukam dobrego alergologa we Wrocławiu? 06.10.05, 12:24 proszę pomóżcie, kogoś sprawdzonego i dobrego, godnego zaufania. dominikab@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kali_gandaki Re: |Szukam dobrego alergologa we Wrocławiu? 13.10.05, 11:45 Ja też bardzo proszę o namiary na alergologa z WARSZAWY (na maila gazetowego). Będę bardzo wdzięczna, pozdrowienia, kg. Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: |Szukam dobrego alergologa we Wrocławiu? 14.11.05, 09:38 ja tey wroclaw+pomoycie Odpowiedz Link Zgłoś
jo_asia alergolog Ursynów 11.11.05, 22:51 poszukuję dobrego alergologa na Ursynowie mam roczna córkę uczuloną na mleko i gluten proszę o namiary na: jo_asia@gazeta.pl będę bardzo wdzięczna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ledda Warszawa alergolog - proszę 12.11.05, 00:09 Bardzo, bardzo proszę o namiary do dobrego alergologa z Warszawy, do którego macie zaufanie. Powoli zaczynam tracić szacunek i cierpliwość dla "doktorów", którzy dotychczas zajmowali sie moim dzieckiem. Z góry dziękuję wszystkim, którzy wyślą mi informację na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
vilka Re: Warszawa ALERGOLOG - proszę 13.11.05, 23:30 Bardzo proszę o dobrego, sprawdzonego alergologa w Warszawie. Synek ma 20 miesięcy, jest uczulowy na mleko krowie. Proszę przesłać na adres gazetowy vilka@gazeta.pl. Z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
roseselavy namiary na dr Z 14.11.05, 16:18 Czy mogę prosić o numer telefonu do dr Zawadzkiej, tam gdzie przyjmuje prywatnie? Na maila gazetowego. Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
jankaja Re: Mogę polecić swojego alergologa. A Wy? 15.11.05, 19:37 A można prosić o dobrego alergologa w Częstochowie? Jeszcze nikt o to miasto nie pytał.Ja leczę mojego synka już 7 lat. Bez większych efektów. Próbowałam prywatnie i w poradni. Próbowałam również medycyny naturalnej. Będzę wdzięczna za podpowiedź. Jankaja. Odpowiedz Link Zgłoś
bodimama alergolog w Warszawie 22.11.05, 22:53 ja też szukam alergologa w Warszawie - najchętniej przyjmującego w dzielnicach południowych lub w rozsądnej odległości od dowolnej stacji metra (ale niekoniecznie). Ważne dla mnie żeby można go było o wszystko wypytać (jestem raczej dociekliwą pacjentką).Mile widziane naturalne metody leczenia. no ale przede wszystkom - skuteczność proszę o namiary na adres gazetowy, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
martiks Re: alergolog w Warszawie 23.11.05, 20:53 Ja tez się przylaczam do prośb o namiary na sprawdzonego lekarza alergologa z Warszawy (moze byc na maila gazetowego) - my borykamy sie z AZS. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam serdecznie:0 Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: alergolog w Warszawie 25.11.05, 14:52 Dziewczyny jesli poszukujecie dobrych lekarzy alergologów - pulmonologów (astma, alergie, choroby płuc itp.) to polecam Otwock. Mazowieckie Centrum Chorób Płuc i Gruźlicy (nie wiem czy nie pomyliłam czegoś w nazwie) Narutowicza 80 Otwock - Sródborów telefon do przychodni to 779 20 19 moge coś więcej powiedzieć , jesli Was to interesuje A jeśli chodzi o starsze dzieci i takie sprawy jak testy czy odczulanie , to mam trochę doświadczeń na włąsnej skórze, więc chętnie pomoge. Odpowiedz Link Zgłoś
zyleta31 Re: alergolog w Warszawie 30.01.07, 14:44 szukam prywatnie alergologa bo mi pediatra nie chce dac skierowania .Szukam na BEMOWIE.dzieki ,piszcie na gazetowego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
izagrzybowska Re: alergolog na śląsku 30.01.07, 16:57 Polećcie dobrego alergologa-pulmonologa na śląsku. Okolice Gliwic, Zabrza, Rybnika. Juz kiedys poruszałam ten temat, ale nie dostałam jakiejś konkretnej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
malaga_1 Re: alergolog w Warszawie 17.12.05, 10:57 Ja rowniez prosze o namiary na dobrego alergologa-pediatre synek 6 mies - zielona kupka i czerwone policzki Odpowiedz Link Zgłoś
giza8 Re: Mogę polecić swojego alergologa. A Wy? 26.11.05, 00:50 Bardzo prosze o namiar na słynną dr Zawadzką. Odwiedziłam już tylu lekarzy, którzy potraktowali moje dziecko jak świnkę doświadczalną żeby póżniej bezradnie rozłożyć ręce. Mam nadzieję, że ta tak często wspominana pani doktor okaże się pomocną, dziękuję i proszę o przesłanie danych na adres:giza8@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mimi44 Warszawa 26.11.05, 10:02 ((((( Ja równiez z przykrością dołanczam sie do wasProsze warszawianek o namiary na alergologa,moze byc prywatny,najlepiej po drugiej stronie wisły Targówek,Bródno,Praga pld ale niekoniecznie,jesli trzeba będzie jechac na Ursynów,Mokotów do dobrego sensownego lekarza,tez chętnie przyjme namiary)) Odpowiedz Link Zgłoś
eris1977 Białystok? 27.11.05, 10:23 Prosze poradźcie dopbrego alergologa w Białymstoku Odpowiedz Link Zgłoś
ada1106 alergolog- Poznan 28.11.05, 20:07 a moze ktos moze polecic dobrego alergologa w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
bozena1971 Proszę o namiary na dobrego alergologa w W-wie 09.12.05, 11:29 Bardzo proszę o namiary na dobrego, sprawdzonego alergologa w Warszawie. Starsze dziecko ma uczulenie na mleko krowie, młodsze (4 miesięczne) ma AZS. Odpowiedz Link Zgłoś
asmi7 Re: Proszę o namiary na dobrego alergologa w W-wi 09.12.05, 13:07 I ja poproszę. Wciąż walczymy z wysypką na buźce u mojego 3 mies. synka... Zgóry dziękuję! asmi7@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kkaya Re: polccie alergologa we wrocławiu!!!! 13.12.05, 16:07 poleccie alergologa we wrocławiu....błagam na adres kkaya@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
macek22 Re: Mogę polecić swojego alergologa. A Wy? 21.12.05, 11:53 Bardzo poprosze o namiary na polecanych przez Was alergologów w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka76r Re: Mogę polecić swojego alergologa. A Wy? 21.12.05, 11:59 Bardzo proszę o namiary na dobrego, sprawdzonego alergologa w Warszawie dla mojego 4 miesięcznego maluszka. Proszę o maile na adres gazetowy....DZIĘKUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka76r Szukam alergologa w Warszawie 21.12.05, 12:01 Bardzo proszę o namiary na dobrego, sprawdzonego alergologa w Warszawie dla mojego 4 miesięcznego maluszka. Proszę o maile na adres gazetowy....DZIĘKUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka10 Re: Szukam alergologa w Warszawie 22.12.05, 08:55 Dziewczyny!!! Wytłumaczcie mi, dlaczego nie możecie podawać namiarów na polecanego lekarza na stronie? to tajemnica czy co? Wiele osób skorzystałoby jednocześnie, a i roboty z tym mniej... A jeśli chodzi o alergie u niemowlaków, w tym ssących pierś - zdarza się, że dziecko jest zsypane, choć matka je tylko chleb i jakieś mięsko. Może to być właśnie gluten, który przechodzi od matki. Uczulenie na marchewkę i ryż też się zdarza. Przerabiałam to w rodzinie. Dziecko od 3 mies. życia było zsypane, lekarze rozkładali ręce i nie chcieli robić testów, bo "jeszcze za małe" i tak to trwało do 2 r. życia. Dopiero teraz to wyszło. To skandal, żeby tak męczyć dziecko przez tyle czasu! Czy znacie dobrego alergologa w Warszawia na Niekłańskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1715 Re: Szukam alergologa w Warszawie 27.12.05, 16:49 Na niekłańskiej polecam dr Grzędę. Przyjmuje także w przyszpitalnej Fundacji Zdrowie. pozdr Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
hania.robus Re: Mogę polecić swojego alergologa. (Bydgoszcz) 28.12.05, 13:35 Polecam dr Paradeckiego ze Szpitala Wojskowego w Bydgoszczy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia0 Re: Mogę polecić swojego alergologa. A Wy? 30.12.05, 11:55 Uprzejmie proszę o pilne namiary na dobrego alergologa z Warszawy. Informacje prosze przesłać na adres: szewczyk_aga@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agusia0 Re: Mogę polecić swojego alergologa. A Wy? 30.12.05, 11:59 Uprzejmie prosze o pilne podanie namiarów na dobrego alergologa. Informacje proszę przesłać na adres szewczyk_aga@02.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pysiaczek1 Re: Mogę polecić swojego alergologa. A Wy? 30.12.05, 14:10 a ja ostatnio byłam u prof.Chmielewskiej Na razie wydaje sie ok,Czytałam jej poradnik Alergie u dzieci gdzie wraz z dr Zawadzką opisywałam krok po kroku alergie u dzieci.na razie to była pierwsza wizyta więc czekam na efekty po przepisaniu leków dla małego Odpowiedz Link Zgłoś
ajkija Re: Mogę polecić swojego alergologa. A Wy? 07.02.06, 14:15 Bardzo proszę o namiary na dobrego alergologa dla 2,5 roczniaka i 2 miesięczniaka. Prywatnie i państwowo. Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
mamadzidzi Re: Mogę polecić swojego alergologa. A Wy? 05.07.07, 13:25 Ta Pani profesor wmówila mi alergie pokarmowa u córki i kazala odstawiac wszystkie produkty po koleji(karmilam dziecko wtedy piersia)i kiedy jadlam juz z 6 rodzajów pokarmu i schudlam z 10 kilo inny madry lekarz powiedzial"prosze pani, ale to nie jest alergia pokarmowa, to atopowa skóra, genetyka i jedzenie moze tylko ciut wplywać, ale obie mozecie jeść co chcecie , najwyżej jakby bylo gozej odstawic na 2 tyg. jedzenie czekolady, farbowanych produktów i ostrych" i odzylam, dziecko też...choc mysle że przez to teraz jest taka wybredna z jedzeniem, ze jako małe dziecko nie dostawała róznorodnego pokarmu... Odpowiedz Link Zgłoś
ziaga Re: Mogę polecić swojego alergologa. A Wy? 08.02.08, 13:59 "prosze pani, ale to nie jest alergia pokarmowa, to atopowa skóra, genetyka i jedzenie moze tylko ciut wplywać, ale obie mozecie jeść co chcecie" Właśnie takiej opinii szukałam od kilku miesięcy! Moje dwie córeczki są alergiczkami(2,5 roku i 6 miesięcy). Karmiąc każdą z nich piersią byłam na drakońskich dietach eliminacyjnych, dużo chudłam a na skórze dzieci żadnej poprawy, potem karmiłam nutramigenem i też to samo. Starsza córka już z tego wyrosła, a młodszą w wieku 4 miesięcy odstawiłam od piersi, ponieważ sama nabawiłam się anemii, teraz jest na nutramigenie i dalej to samo. Żałuję że słuchałam się lekarzy i katowałam siebie i dzieci dietami. Moim zdaniem to atopowe zapalenie skóry nie jest związane z jedzeniem i bardzo bym chciała spotkać lekarza, który by się ze mną zgodził. Odpowiedz Link Zgłoś
ata_11 dajcie namiary na alergologa w wawie 12.02.06, 09:12 najlepiej prywatnie zeby nie trzeba bylo czekac...jak mozecie napiszcie tez cene wizyty...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś