iza2109 19.05.05, 10:21 Witajcie. POmóżcie, bo już głupieję. Czy ZIELONY GROSZEK jest uczulający? Ręce mi już opadają od zastanawiania się , od czego ma wysypki. Wydaje mi się że nawet od wit. d, w tabletkach też... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isma Re: Zielony groszek 19.05.05, 11:04 Mantra tego forum: wszystko moze uczulac. Moje dziecko akurat zielony groszek (mrozony, nowalijek i puszek z definicji nie daje) je bez problemu, ale juz np. czerwona fasola Red Kidney (ze sloika, nie z puszki) wywoluje kaszel. Odpowiedz Link Zgłoś
yola33 Re: Zielony groszek 19.05.05, 11:40 Zielony groszek może uczulać, szczególnie jeżeli dziecko jest uczulone na soję, u nas właśnie tak jest. Pozdr. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.g Re: Zielony groszek 19.05.05, 14:01 Moze. U nas i groszek i soja uczulaja Odpowiedz Link Zgłoś
gagu3 Re: Zielony groszek 19.05.05, 12:21 a zerknij dokładnie co jest w tej wit D, jakie dodatki. Ja odstawiłam 2 dni temu i u mojego dziecka nie ma śladu żadnych zmian,jeszcze raz napiszę -NIE MA ŚLADU!!! Zmainy były dość duże , suche, czerone place , pękająca skóra w zgięciach rączek , nóżek!Walczyłam 2 mieś!!! Nie wiem czy to jest to ale poprawa jest niesamowita!!! W wit.D , którą dawałam był np. kwasek cytrynowy i olejek anyżowy!!!Sprawdź koniecznie albo ją odstaw na parę dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś