rita70 11.10.05, 17:55 Witam gdzieś na forum wspominano coś o takim specjaliście z Krakowa ,czy ktoś mógłby mi podać adres lub numer telefonu i coś powiedzieć konkretnie na temat takiego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowajulka Re: irydiolog 11.10.05, 20:25 Szukam , szukam i nie mogę znaleźć kalendarzyka z telefonem...........mam nadzieje, że jutro znajdę...pani przyjmuje w Myslenicach............terminy są dośc długie, jednak jeżeli powiesz, że to pilna sprawa to może wcześniej Cię przyjmie......... Wizyta trwa koło godzziny i kosztuje 50zł (kolejne 40z)...........samo badanie około 10-20 minut..........nic nie mówisz na wejściu (tz z jakim problemem przychodzisz)..........babeczka szkolila się w irydiologi , pracując w Kanadzie........była tam chyba z 7 lat.jest rewelacyjna, w przeciwieństwie do idrydiologa w Krakowie, u którego byłam..facet zanim przystapił do badania, które nawiasem mówiac trwało 5 minut, przepytał mnie na wszystkie strony... Odpowiedz Link Zgłoś
rita70 Re: irydiolog 12.10.05, 19:24 Wielkie dzięki -jutro dzwonię! może nam pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Re: irydiolog 12.10.05, 21:18 Z pewnościa pomoże......jeszcze jedno : ona jest w stanie wykryć duże alergie...tak jak u nas w przypadku mleka i pleśni...jeżeli coś uczula w niewielkim stopniu, powie Ci tylko, że jelita są zanieczyszczone i że sama musisz wykryć potencjalny alergen.....ja sugerowałam się dietą grup krwi (ona ją też poleca, podobnie jak akupresurę)i znalazłam na razie dwie rzeczy : pomarańcze i czarną porzeczkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
misia_mama_ptysia irydiolog w W-wie 11.10.05, 22:08 Hej, a może ktoś ma w W-wie godnego polecenia irydiologa? misia Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Re: irydiolog w W-wie 14.10.05, 09:54 Zadzwoń do tej z Myslenic.może zna kogoś w Warszawce................. Odpowiedz Link Zgłoś