trollinka 16.01.06, 20:32 Barzo proszę o namiary do dobrego dermatologa w Warszawie. Bardzo zależy mi na czasie. Wiem, że tego typu informacje przekazywane są prywatnie, wiec proszę o info na adres gazetowy. Będę bardzo wdzięczna Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boleslawa Re: Dermatolog-Warszawa 16.01.06, 20:45 Polecam dr Aldona Ceregra. Dermatolog z Centrum Zdrowia Dziecka .Bardzo miła, rozsądna i zna się " na rzeczy ". Jak coś się dzieje z moim dzieckiem, zawsze ( z powodzeniem )szukam pomocy u Pani Doktor. Gabinet- ul. Patriotów 60 B, tel. 612-68-29. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: Dermatolog-Warszawa 17.01.06, 08:33 tak tak! ta doktorka jest cudowna - pieknie zawsze wyprowadzala mi dzieciaka ze skornych opresji a i my zasiegamy u niej porady goraco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
jewgrafka Re: Dermatolog-Warszawa 17.01.06, 17:06 to i ja sie pod dr Ceregrą podpiszę, polecam goraco, choc dr Ceregra okresla mojego Franka jako trudnego pacjenta i ze zmianami radzimy sobie kiepsko, choc i tak o niebo lepiej niz pod opieka innych lekarzy, z ktorymi mielismy watpliwa przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś