antolekj 17.02.06, 20:09 czy ktoś z was leczył homeopatycznie alerię pokarmowa jeżeli tak to u kogo w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batam Re: homeopatia a alergia 17.02.06, 20:21 ja leczyłam dziecko homeopatycznie (nie w Warszawie) i były rezultaty. Po jakimś czasie jednak zrezygnowałam, bo znalazłam u siebie lekarza, który zaleca preparaty firmy Joalis (mineralno oczyszczające), są podobne do homeopatii, z tym że lepsze. tak twierdzi mój lekarz. Amelia ma się dobrze, je już prawie wszytstko (a prawie niczego nie mogła). Odpowiedz Link Zgłoś
antolekj Re: homeopatia a alergia 17.02.06, 20:38 ten lekarz to gdzieś niedaleko Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Re: homeopatia a alergia 18.02.06, 11:37 A jakie to preparaty ? Bo ja szukam jakiegoś z minerałami dla synka........... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek70 Re: homeopatia a alergia 19.02.06, 12:31 batam, weszłam na stronę tej firmy, no i oczywoście wygląda to zachęcająco. Czy Twoje dziecko było badane tym aparatem i potem dobrano zestaw preperatów? Niestety nie znalazłam tam listy specjalistów od badania i ustalenia programu detoksykacji. Masz może jakąś wiedzę na ten temat? Interesuje mnie okolica Warszawy. G. Odpowiedz Link Zgłoś
dagu75 Re: homeopatia a alergia 19.02.06, 11:41 Ja też leczyłam i leczę homeopatycznie alergię. Wszystko inne poza tym też. Mam dobrego lekarza, ale w Płocku. Batam, co to za preparat? Odpowiedz Link Zgłoś
jaha_mama_magdy Re: homeopatia a alergia 19.02.06, 13:25 Ja lecze homeopatycznie nie tylko na alergie oboje dzieci. Na razie efekty sa, corka jest bez lekow i nie mamy zadnych problemow (chociaz ma alergie pokarmowa i wziewna). Jesli jestes zainteresowana namiarami napisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś