isiak33 24.02.06, 00:11 Jakie laboratorium jest godne polecenia w Olsztynie??? Dostałam skierowanie na pasożyty, chcę również sprawdzić grzyby i lamblie. Szukam też dobrego alergologa. Pomożecie? Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowajulka Re: Testy w Olsztynie 24.02.06, 00:28 Oooooo..widze, że nie tylko ja nie śpię Odpowiedz Link Zgłoś
isiak33 Re: Testy w Olsztynie 24.02.06, 10:43 Odkąd dostaliśmy w poniedziałek diagnozę o astmie siedzę w necie po nocach... Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Re: Testy w Olsztynie 24.02.06, 11:17 No to szybciutko sprawdż grzyby..............one dają astmatyczne objawy...........my też mielismy mieć astmę............okazało się, że to zwykła candida.................już teraz wyeliminuj cukier i ogranicz owoce.......... Odpowiedz Link Zgłoś
isiak33 Re: Testy w Olsztynie 24.02.06, 21:54 Tylko ze u nas wyszla bardzo silna alergia na roztocza Pani doktor twierdzi ze dodatkowo testy owszem mozna zrobic ale to ponoć ta alergia wywołała astmę. Testy owszem chcę zrobić, chociaż skierowania mi nie dano oczywiście. Zmiana diety jest dla mnie baaaaaardzo trudna, u nas w diecie przez 8 lat było duuuuuuużo cukru! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.stas Re: Testy w Olsztynie 24.02.06, 13:48 Pasożyty to niestety tylko (ponoć) w sanepidzie. Candidę i inne mikrobiologiczne radziłabym w Laboratorium na Limanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś