Dodaj do ulubionych

Skąd kupony rabatowe na Elidel?

10.05.06, 14:15
Czytałam w jakimś wątku, że dziewczyny miałay jakieśs kupny rabatowe na
Elidel? Skąd te kupony? znów stoimy przed dylematem czy kupić Elidel-pora
pylenia nasiliła strasznie objawy skórne. Dowiedziałam się, że w aptece W&k na
puławskiej jest po 59 zł. Jakby jeszcze jakieś kupony były, to byłoby nieźle,
ale chyba nie ma tak dobrze, co?
Aha, w tej samej aptece np. krem Lichtena kosztuje nie ok. 50 zł jak w innych
aptekach, a 29,80-to tak dla informacji, jakby ktoś chciał zakupić.
Obserwuj wątek
    • patyska Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 10.05.06, 14:31
      ja dostalam od naszej dermatolog. niestety, bede korzystac, wiec nie moge oddac sad
      • agata9991 Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 10.05.06, 15:11
        ale wiesz może czy one są do wszystkich aptek? Bo tak mi wychodzi jakby ten
        facio z apteki podał mi cenę już tak jakbym miała taki kupon (59zł). A może
        jakbym miaąła taki kupon, to zapłaciłabym 29zł? -marzeniesmile
        • patyska Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 10.05.06, 15:27
          nie wiem dokladnie jak to jest, ale ja przy braniu kuponu dostalam do popatrzenia wink taka liste aptek, w
          ktorej sa akcepowane i jaka maja cene z kuponem. byly to ceny miedzy 50 a 60 zlotych z tego co
          pamietam. wiec chyba nie ma co liczyc na 29 zeta sad a jaka to byla apteka z "tym faciem"? wink w wawie?
          • agata9991 Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 10.05.06, 21:06
            W&K na Puławskiej róg Wiktorskiej
            • patyska Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 11.05.06, 09:18
              dzieki! ja wiem ze jeszcze te kupony mozna na hozej i chyba na zlotej przy relaxie.
              • zosia888 Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 11.05.06, 09:33
                Mam jakies kupony na elidel. Moge odstapic, bo sama teraz nie wykorzystam. Tylko tam jest data waznosci, nie jestem pewna do kiedy... Moge sprawdzic w domu jesli ktos jest zainteresowany. Kupon dostalam od lekarza.
                • agata9991 Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 11.05.06, 11:15
                  Zosiu jeżeli możesz sprawdzić tą datę i odstąpić ten kupon, to byłabym
                  zainteresowana i ogromnie wdzięcznasmile
                  • mamaku Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 11.05.06, 11:22
                    A ja mam info. dla osób z Poznania, no i może okolic.
                    Mój synek tylko raz korzystał z ELIDELU i to z marnym skutkiem, niestety...
                    Kupiłam tylko raz, w ubiegłym roku w aptece w Kauflandzie.
                    Nie słyszałam wtedy o żadnych kuponach, wszędzie lek kosztował ok. 115 zł, a ja
                    kupiłam w tamtej aptece za ok.60 zł.
                    Nie wiem jak jest w tej chwili, ale myślę że warto sprawdzić, sam pediatra
                    polecił mi tę aptekę, mówiąc że nigdzie nie kupię taniej.
                    • cogens Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 11.05.06, 12:15
                      To z kupoinem kosztuje 59 zl inna cena jest nieralna. Wiem, bo kupowałam w
                      Łodzi - mnie się udało kupić za 55 zł. Mam kupon tez ważny do 31 maja a raczej
                      nie będę korzystać, bo mam jedną tubke nieskończoną a drugą kupiona na zapas.
                      U nas zadziałał.
                • jewgrafka Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 11.05.06, 12:36
                  jesli masz wolny, wazny kupon do odstapienia, to ja chetnie skorzystam.
    • jewgrafka Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 11.05.06, 12:42
      a ja mam do was pytanie, dotyczace tych kuponow. Czy dostajecie te kupony od
      lekarzy w panstwowych placowkach, czy moze tylko na prywatnych wizytach? Jakos
      mi ta sprawa smierdzi z lekka, ze nie wszyscy pacjenci maja rowny dostep do
      leku po nizszej cenie. Czy te mamy, ktorych nie stac na wizyty prywatne, musza
      placic za elidel 2x wiecej? Tak sie zastanawiam tylko. Sama kupilam elidel po
      55zl, po wizycie prywanej oczywiscie, jak bylo u was?
      • ewelina78 Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 11.05.06, 12:45
        Ja dostalam dwa razy taki kupon kazdy na prywatnej wizycie sad
        • zosia888 Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 11.05.06, 12:59
          Agatko nie ma problemu. Sprawdze jak wroce do domu. Mam nadzieje, ze tak jak pisza dziewczyny moj tez jest wazny do konca maja i bedziesz go mogla wykorzystac. Kupon dostalam na prywatnej wizycie.
          Pozdrowka
          • cogens do jewgrafki 11.05.06, 21:34
            Dobra, napiszę do Ciebie na priva.
            • bella16 Re: do jewgrafki 12.05.06, 00:08
              Ja miałam z poprzedniej serii, ważny był do końca kwietnia. Płaciłam ok. 60
              złotych na Bródnie w aptece na Kondratowicza (na przeciwko szpitala). A
              dostałam od naszego pediatry na "państwowej" A raczej"nfz-owskiej" wizycie.
              Więc to nie jest regułą że tylko prywatnie ma się lepszy dostęp , to chyba
              kwestia uświadomienia lekarza, albo nawet przychodni, bo z tego co wiem w mojej
              wszyscy pediatrzy mieli takie kupony
          • agata9991 Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 12.05.06, 10:13
            Zosiu i co z tym kuponem, sprawdziłaś może?
            • zosia888 Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 12.05.06, 18:45
              Hurra! Znalazlam smile)! Mialam troche problemow dlatego dopiero teraz. W dodatku mam dwa i oba chetnie odstapie. Oba wazne do 31 maja. Dla Agatki jeden, a drugi no to nie wiem ...
              PS. Agata podaj mi na adres zosia88@wp.pl swoje namiary. W poniedzialek z rana biegne na poczte.
              • salma75 Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 13.05.06, 00:58
                A czy ten kupon moglabym otrzymać ja??
                Normalnie wariujemy od tygodnia, ręce małej (prawie 3 lata) strasznie sie
                pogorszyły - drapie się do krwi,a zwykła cena Elidelu nas powala, nie moge sobie
                na niego pozwolić sad((
                Bardzo proszę, będę ogromnie wdzięczna......
                Magda i Amelka
                mdiak@sote.pl
                • zosia888 Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 13.05.06, 09:18
                  Witaj!
                  Patrz, rownoczesnie odezwala sie do mnie na Kasia ... nie wiem co teraz mam zrobic? Moze sie jakos dogadacie? Niestety nie mam trzeciego sad.
                  I co teraz mam zrobic sad?
                  • abumba Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 13.05.06, 11:51
                    Niech będzie ten kupon dla Salmy...
                    pozdrawiam!
                    KasiaMN
                    • zosia888 Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 13.05.06, 12:29
                      Kochana jestes Kasiu, w takim razie Salma wrzuc swoje namiary na moj adres.
                      Jak bede nastepnym razem u lekarza poprosze o takie kupony.
                      Kasiu skad jestes?
                      • abumba Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 13.05.06, 20:14
                        Hej!
                        Jestem z Warszawy. A może ktoś podał by mi namiary na prywatnego pediatrę, co
                        rozdaje te kupony?
                        Pozdrawiam!
                        KasiaMN
                    • salma75 Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 13.05.06, 15:21
                      Kasiu, nawet nie wiesz jak jesteśmy Ci wdzięczne!
                      Bardzo, bardzo Ci dziekuję smile))
    • beaw27 Re: Skąd kupony rabatowe na Elidel? 13.05.06, 23:32
      W Gdańsku za Elidel z kuponem zapłaciłam w aptece Aptecus tylko 40 zł. Może
      komuś sie przyda ta informacja. Kupon dostałam od lekarza, oczywiście na
      wizycie prywatnej. Pozdrawiam.B.
      • agata9991 Re: Do Zosi888 14.05.06, 15:06
        W związku z tym, że u nas sprawa była dość pilna, wysłałam dziś męża do W&K i
        kupił mi Elidel za 59zł bez kuponu, tzn. oni mieli kupony, bo pani coś tam przy
        mężu wycinała, więc kupon, który miałam dostać od Ciebie możemy odstąpić innemu
        potrzebującemusmile Jeszcze raz dzięki.
        • karola810 Re: Do Zosi888 14.05.06, 22:52
          Pytajcie w aptekach bo najczęściej oni je maja i wycinają w momencie zakupu.
          Ja tak kupuję, i płace 59zł.
          pozdrawiam
          • zosia888 Do Kasi 15.05.06, 10:51
            Witam!
            Znowu sie odwrocilo smile. Agata juz nie potrzebuje. W zwiazku z powyzszym prosze podaj mi Kasiu swoje namiary na adres zosia88@wp.pl.
            Magda, Tobie juz wyslalam.
            Pozdrawiam.
            • salma75 Re: Do Kasi 16.05.06, 01:37
              Zosiu!
              Mail(e) dotarł(y), dziękuję smile Odpisałam.
              Pozdrawiam serdecznie.
              Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka