04.10.06, 22:17
Czy inhalacje z soli z nabulizatora (zimna para)moga zaszkodzić anginie ?
nie wiem czy mu zrobić no i nie wiem czy anginę ma na pewno ? Ale
podejrzewam, że mógł sę zarazić od znajomych...................
Obserwuj wątek
    • marki0 Re: PILNE !!! 04.10.06, 22:22
      Z tego co wiem to lepiej chłodne niz gorace przy anginie, ale oczywiście nie z
      lodówki.takiego to nawet nie podaja jak jest zdrowy.A co do inhalacji to wydaje
      mi sie ze jak nabardziej mozesz.Mój ma inchalację codziennie z berodualu czy
      pulmicortu a nawet jak chory to zwiekszana ma czestotliwosc, a to tez przciez
      chłodna para.
      • nowajulka Re: PILNE !!! 05.10.06, 12:23
        Dzieki Marki - zrobiłam wczorja na spiąco mu te inhalacje. Sfiskowałam, bo
        dzieci kolezanki, u której bylismy miały angine. A Mały zakaszlał kilka razy,
        dokładnie tak, jak przed obrzękiem krtani. I mówił, że go boli gardło. No to
        wpadłam w panikę. Ale u Niego to chyba nie angina - jak rano przyszła lekarka
        gardło nie było czerwone ani ktrań nie była opuchnięta. Co to było ? Nie wie
        sama, ale dobę wcześniej miał 40 stopni. Albo to jakaś reakcja na leczenie
        grzybów (3 dni wcześniej zaostrzyłam diete i zwiększyłam ilosc probityków)albo
        to był jakis wirus, a dzięki noni infekcja trwała tak krótko. Tak czy siak
        minęło. Mam taka nadzieje. Oby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka