Dodaj do ulubionych

Witam w klubie!!!

IP: *.* 29.01.02, 12:46
Niestety, Olek ma atopowe zapalenie skóry :cry: :cry: :cry: Podejrzewając, że wysypka, która pojawiła się na policzkach może być oznaką alergii, wcześniej już odsawiłam mleczne rzeczy. Ale miałam cichutką nadzieję, że pan doktor uzna mnie za panikarę i zdiagnozuje zwykłą potówkę... Tak więc żeby karmić Olka - same wiecie - zero nabiału, jaj, wołowiny, cielęciny, ryb morskich, owoców tropikalnych (to znaczy, że cytryny do herbaty też nie można???) i nie wiem czego jeszcze :( . A i tak jestem już na diecie, bo po ciąży ujawnił się kamień w drogach żółciowych, który daje o sobie znać od czasu do czasu - a wtedy pogotowie - kroplówka rozkuczjąca, przeciwbólowe i jakoś wracam do życia. Przede mną zapewne operacja, ale jeszcze o tym nie myślę... Tak więc dołączamy się do grona małych alergików i ich mam... Poczytałam sobie już pare postów i wiem, że można dać sobie z tym radę. Teraz to chyba jeszcze pół biedy, dopóki Olkowi do szczęścia potrzebny tylko cycuś... ale co będzie kiedy trzeba będzie mu urozmaicać dietę :what: Całe szczeście, że jest to forum, wiem, że mogę na Was liczyć i że nie będę sama z problemami.Pozdrawiam. Mira - smutna mama pięciotygodniowego Olka.
Obserwuj wątek
    • Gość: marzenna Re: Witam w klubie!!! IP: *.* 30.01.02, 19:27
      Teraz to lepiej uważać z pogotowiem... Życzę zdrowia Tobie i Dzidziusiowi.Mama dwóch alergiczek.
      • Gość: Mira Re: Witam w klubie!!! IP: *.* 01.02.02, 15:36
        Na szczęście nie jestem z Łodzi (ale tam studiowałam). A u nas na pogotowiu lekarzy trzymają się żarty i ostatnio zostałam "postraszona", że jak będę mocno marudzić to mnie wyślą do Łodzi. :lol:Mira. :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka