moni_j30 05.12.06, 11:09 Czy ma ktoś może nadmiar, lekarz wypisał receptę tylko dla dziecka, ale to przeciez nie da rezultatu. Dlatego proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia97 Re: odkupę VERMOX 05.12.06, 12:55 JEŚLI JESTEŚ Z WARSZAWY CHĘTNIE CI POMOGĘ.DOSTAŁAM TE LEKI KIEDY SYN BYŁ LECZONY NA PASOZYTY ,OKAZAŁO SIE ŻE JESTEM W CIĄŻY. MAM CAŁA KURACJE DLA OSOBY DOROSŁEJ CZYLI VERMOX 2 OPAKOWANIA I JESZCZE JEDEN LEK NA P...NIE PAMIETAM NAZWY Odpowiedz Link Zgłoś
moni_j30 Re: odkupę VERMOX 06.12.06, 09:10 Zosia napisałam na prywatną pocztę. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zosia97 Re: odkupę VERMOX 06.12.06, 10:53 witam Mam problemy z pocztą nie moge wysłać wiadomości do ciebie.Lekarstwa chętnie odstąpie ci za darmo.Podaj tylko dokładny adres pod który wysłac ci lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia97 Re: odkupę VERMOX 06.12.06, 12:59 Nadal mam problemy z pocztą.Paczkę z lekarstwami wyślę ci jutro.Wyślę ci również rozpiskę jak trzeba stosować leki gdyż dawki dla osoby dorosłej sa inne niz dla dziecka.Dla mnie najważniejsze jest zdrowie dziecka a przy okazji i tobie mogę pomóc.Zyczę duzo zdrowia.Może kiedys i ja będę potrzebować pomocy i będę szukać jej na forum.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moni_j30 Re: odkupę VERMOX 06.12.06, 17:24 Bardzo dziękuję, jesteś dfobrym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia97 Re: odkupę VERMOX 07.12.06, 11:14 Witam Nadal mam problemy z gazetowa poczta.Lekarstwa juz wysłałam ,zapomniałam tylko o rozpisce jak stosowac te lekarstwa.Jestem teraz w pracy, a rozpiske mam w domu.Jutro napiszę ci jak brać lekarstwa( oczywiście jest to rozpiska od lekarza i to dobrego od słynnej na forum dr M...jest najlepsza w leczeniu pasożytów u dzieci.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moni_j30 Re: odkupę VERMOX 07.12.06, 11:54 jeszcze raz bardzo Ci dziękuję. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zosia97 Re: odkupę VERMOX 08.12.06, 09:25 Witam Pyrantelum 3 tabletki raz dziennie przez dwa dni. za 14 dni vermox 2 razy po 1 tabletce przez 6 dni. przeczytaj dokładnie ulotkę tam jest napisane czy brac przed jedzeniem czy po ja już nie pamiętam.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
farmacie Re: odkupę VERMOX 09.05.20, 10:28 Odstąpię oryginalną Iwermektynę w tabletkach przywiezioną z USA lub tabletki Alinia Nizonide 500 mg (Nitazoxanide). Ww. szybko i skutecznie wyleczą z pasożytów, data ważności jest bardzo długa. Basia tel. 785 597 308 Odpowiedz Link Zgłoś