entliczek_pentliczek 02.01.07, 18:24 czy mogłabyś mi proszę podać namiar na miejsce, o którym piszesz w tym poście - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=578&w=48718550&a=48779939 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luty71 Re: blueluna! 02.01.07, 20:14 przepraszam, że wtrącam swoje pytanie ale czy możecie mi powiedzieć jak wygląda takie badanie biorezonansem - czy jest stresujące dla dziecka? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
blueluna Re: blueluna! 02.01.07, 22:35 Stresujace wogole, trwa kilka minut, dziecko siedzac na kolanach rodzica trzyma w tym czasie dwie kulki podlaczone kabelkami do machiny No i co by nie mowic, choc machina wynalazla w naszym dziecku chyba wszystkie mozliwe pasozyty (nie wiem na ile wlasciwie bo leki dostal i przy nastepnym badaniu juz nie wyszly) - to wykazala ze zadnej alergii na pokarmy nie ma - no i to sie sprawdzilo. Choc moj syn w tamtym momencie wygladal jak chodzaca alergia Odpowiedz Link Zgłoś
blueluna Re: blueluna! 02.01.07, 22:31 Niewiele pomoge... Bylam tam dwa razy, dawno temu, jechalismy na podstawie adresu napisanego na kartce, potem go gdzies zagubilismy/wyrzucilismy/wsadzilismy. To Wesola pod Warszawa, ulica Patriotow - ale ile i jaki telefon - nie mam pojecia.... Odpowiedz Link Zgłoś
luty71 Re: blueluna! 02.01.07, 22:40 dzięki. Wygląda rzeczywiście niestresująco - ale z naszym Wojtkiem to nigdy nic nie wiadomo - sama machina może go nastraszyć)) (ostatnio zakrywa oczy jak widzi teletubisie w telewizji) Odpowiedz Link Zgłoś
blueluna Re: blueluna! 03.01.07, 06:52 Dokladnie to A sama machina jest niegroznie wygladajaca tylko wydaje dzwieki Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: blueluna! 09.01.07, 15:21 Tak z ciekawości wszedłem sobie na tą stronę i zero informacji o lekarzach, którzy tam przyjmują? Wstydzą się? Tam są w ogóle jacyś lekarze? Odpowiedz Link Zgłoś