luty71 21.01.07, 22:56 Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad podaniem mojemu 3letniemu synkowi tranu i stąd moje pytanie. CZy może najpierw spróbować z rybą i zobaczyć czy uczuli? Jakie są Wasze doświadczenia z tranem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maj55 Re: czy tran uczula? 22.01.07, 08:19 po miesięcznym spożywaniu odstawiłam bo po półrocznym spokoju tragicznie ją wysypało liszajami. Sama juz nie wiem po czym, ale tran odstawiłam. Może to substancje nadające smak? Teraz zaczynam wątpić w słuszność decyzji, bo pomimo odstawienia, majkę wciąż coś uczula... Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: czy tran uczula? 22.01.07, 09:31 Ja bym spróbowała najpierw rybę, co nie znaczy że tran nie uczuli gdy ryba będzie ok. Zawsze to jednak ewentualnie jeden cenny składnik w diecie więcej. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
luty71 Re: czy tran uczula? 22.01.07, 20:52 dziękuję - najpierw spróbuję z rybą - czy pstrąg będzie dobry jako pierwszy czy jest coś lepszego (jeśli chodzi o alergię oczywiście)? Odpowiedz Link Zgłoś