jadrom 14.03.07, 09:15 Jak w tytule - wizyta w przyszły wtorek u dr Zawadzkiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice734 Re: odstąpię wizytę u dr Zawadzkiej na 20.03 14.03.07, 10:53 O której godzinie jest ta wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
jadrom Re: odstąpię wizytę u dr Zawadzkiej na 20.03 14.03.07, 12:37 0 17.30 na ul. Cybisa 10. Nie było chętnych na forum, więc przed momentem zadzwoniłam na numer, pod którym potwierdza się wizyty i odwołałam moją wizytę, zatem jeżeli chcesz się zapisać, to dobrze byłoby szybko tam zadzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
annakamila Re: odstąpię wizytę u dr Zawadzkiej na 20.03 14.03.07, 13:02 czy mozesz podac numer tel pod ktorym moge zarezerwowac wizyte? Anna Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
jadrom Re: odstąpię wizytę u dr Zawadzkiej na 20.03 14.03.07, 14:52 Telefon warszawski: (022)648 73 92 Tam zgłasza się sekretarka - głos mężczyzny, ale chyba w środę wieczorem odbiera sama dr Z. Odpowiedz Link Zgłoś
annakamila Re: odstąpię wizytę u dr Zawadzkiej na 20.03 14.03.07, 15:26 Czesc bede w takim razie dzwonila wieczorem, moze uda mi sie "wskoczyc" w zwolniona przez Ciebie wizyte. Bylas juz kiedys u dr Zawadzkiej? Jaka jest Twoja opinia, co nalezy miec na pierwszej wizycie? Pozdrawiam Anna Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
jadrom Re: odstąpię wizytę u dr Zawadzkiej na 20.03 14.03.07, 16:33 Moja opinia o dr Zawadzkiej nie jest dobra, dlatego rezygnuję z wizyt u niej. Ale nie chcę Ci nic sugerować. Jak poczytasz wątki na tym forum, to są tu jej zagorzali zwolennicy, jak i przeciwnicy, chociaż tych ostatnich chyba przybywa. Opinia ta dotyczy sposobu bycia Pani dr, a nie fachowości, bo fachowości nie można jej odmówić. Jednakże eskalacja jej nieprzyjaznych zachowań od ostatnich 3 moich wizyt była taka, że po ostatniej wizycie w grudniu podjęłam "żołnierską" decyzję, że podaruję sobie, a przede wszystkim córeczce fundowanie co 3 miesiące takich nerwów. Pani dr jest niemiła i wyniosła, ale myślę, że warto spróbować, bo może na I wizycie będzie inna, albo za tydzień tego 20.03 trafisz w jej "dzień dobroci dla zwierząt". Ja zmieniłam alergologa i jestem bardzo zadowolona, fachowa i przemiła osoba - dr Sieradzka. Odpowiedz Link Zgłoś
isa1001 Re: odstąpię wizytę u dr Zawadzkiej na 20.03 14.03.07, 17:28 Czy możesz podać namiar do dr Sieradzkiej? Chociaż na tym forum co i rusz ktoś o niej pisze to zdobycie namiarów graniczy z cudem. Nie wiem, skąd ta niechęć do udzielania informacji? Przecież po to jest to forum! Może te mamy, które tak zazdrośnie chronią swoje namiary do lekarzy pomyślałyby, że jutro same będą o coś pytać na tym forum. I też im nikt nie pomoże! Może to też jest jakiś rodzaj alergii... I nie odpisujcie, że trzeba wstukać w wyszukiwarkę. Zrobiłam tak i skutek jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
olunia75 Re: dr Sieradzka..... 14.03.07, 19:28 isa, znalazłam w google na portalu maluchy, cyt.:"cieszy się uznaniem w Warszawie: dr Barbara Sieradzka alergolog-pulmonolog, przyjmuje prywatnie m.in. ul. KEN 103, Warszawa, pt. 16-20.00 tel 022 855 12 65". Nie wiem, czy o tą osobę chodzi, bo nigdy nie chodziłam do alergologa z dzieckiem (chociaż może powinnam zacząć, młody ma glisdę a alergolodzy jednak lepiej się orientują w tych sprawach, niż pediatrzy). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isa1001 Re: dr Sieradzka..... 14.03.07, 20:31 Dziękuję bardzo, bardzo! To na pewno ta osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
jadrom Re: dr Sieradzka..... 15.03.07, 09:25 Sorry, wczoraj wieczorem nie miałam już dostępu do internetu (starsza córka okupowała komputer) dlatego nie odpisałam. Dr Sieradzka przyjmuje na Al. KEN 103, ale jak byłam u niej we wtorek 13 marca, to powiedziała, że od maja będzie przyjmowała na Al. KEN 96 w Europejskim Centrum Medycznym, bo wypowiedziała umowę "Damianie" (bo Damiana przejęła teraz tą Przychodnię na Ursynowie). Ale na razie dzwońcie pod ten numer (022) 855 12 65. Nie mam przy sobie telefonu do nowego lokum Pani doktor (zostawiłam w domu, a teraz jestem w pracy), ale dzis wieczorem, lub jutro rano podam go Wam (najszybciej jak będę mogła. Ja na pewno nie jestem matką, która strzeże "tajemnicy" dostępu do lekarzy. Dzieki temu forum znalazłam zarówno jedną lekarkę (dr. Zawadzką), jak drugą (dr. Sieradzką) i wszystkim matkom, które udostępniły mi kontakt serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jadrom Re: dr Sieradzka..... 15.03.07, 09:29 Mam, mam .... miałam w torebce namiary, gdzie dr Sieradzka będzie przyjmowała niebawem: Europejskie Centrum Medyczne Al. KEN 96 (na przeciwko Przychodni na Ursynowie, gdzie dotychczas przyjmowała, również przy stacji metra Ursynów) tel. (022) 644-11-77 (022) 644-53-11 Zatem dzwońcie pod stary i pod nowy numer, na pewno gdzieć "chwyci". Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
bydz Re: dr Sieradzka..... 15.03.07, 20:28 Dr Sieradzka przyjmuje w Medicoverze 22 95-96 pod tym nr są zapisy do wszystkich pkt Medicoveru, w których przyjmuje. Przyjmuje też w domu na Pileckiego. Odpowiedz Link Zgłoś