ellagra 23.10.07, 20:35 Poszukuję dobrego pediatry w Zielonej Górze. Jeśli znacie takiego to bardzo proszę o nazwisko i namiary. Sprawa dość pilna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniakow Re: Pediatra w Zielonej Górze 25.10.07, 09:23 Witam, też jestem z Zielonej Góry ale jak do tej pory nie znalazłam "odpowiedniego" pediatry w naszym mieście. Byłam już u wielu "z dobrą opinią" ale nikt nie jest w stanie wyleczyć mojej córci. Postanowiłam pojechać z nią aż za Wolsztyn - koleżanka poleciła mi lekarza. I jak do tej pory, po roku chodzenia do lekarza do lekarza, widzę poprawę. Powiedział jakie badania powinny być zrobione, przepisał leki. Jestem zadowolona :).Jakbyś chciała namiary to napisz: maniakow@o2.pl. Wiem, że nie jest to blisko ale już rozkładałam ręce a conocne wymioty flegmą mojej córci - ach szkoda gadać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mamawcze-sniaczka Re: Pediatra w Zielonej Górze 09.06.08, 22:40 wspaniały pediatra w zielonej górze to PANI HALINA SZUMLICZ jak cos to podam namiary Odpowiedz Link