mygda 11.05.03, 14:12 Czy ktos ma w domu i moglby mi podac sklad tej mieszanki ?( dokladny z opakowania) Bede wdzieczna Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libra.alicja Re: bebilon pepti 2 11.05.03, 21:36 Informacje o produkcie znajdziesz na stronie producenta: www.nutricia.com.pl Jeśli jednak będziesz chciała wiedzieć coś więcej, to moge Ci przepisać z opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ines21 Re: bebilon pepti 2 12.05.03, 10:49 hydrolizowane białko serwatkowe ,syrop glukozowy,oleje roślinne- palmowy,słonecznikowy,rzepakowy,kokosowy.składniki mineralne,emulgator;mono- idiglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym,witaminy ,pierwiastki śladowe ,chlorek choliny ,arginina ,taryna,turyna,histydyna Odpowiedz Link Zgłoś
mygda Re: bebilon pepti 2 12.05.03, 13:31 Dzieki, jestescie niezastapione. A wasze maluchy dobrze znosza to "mleczko"? Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
maricaa Re: bebilon pepti 2 13.05.03, 20:22 Moje dziecko zareagowało wysypką i czerwonymi policzkami kiedy JA zjadłam trochę tego specyfiku. Odpowiedz Link Zgłoś
blaire Re: bebilon pepti 2 14.05.03, 08:43 mygda napisała: > A wasze maluchy dobrze znosza to "mleczko"? Mój Kuba zaczął po jakimś miesiącu od włączenia go do diety reagować wysypką, a właściwie takimi liszajowatymi zmianami skórnymi. Ma skazę białkową(między innymi). Musieliśmy przejść na nutramigen. Odpowiedz Link Zgłoś
ines21 Re: bebilon pepti 2 15.05.03, 09:08 moje dziecko ma skazę białkową ale bebilon pepti dobrze toleruje do tego stopnia że muszę chować pudełko bo zjadłby je na sucho teraz ma 3 lata bebilon pije od półtora roku wcześniej była pierś Odpowiedz Link Zgłoś