emilka74 23.05.07, 15:41 Jestem z Pruszcza Gd.Zawsze kozystałam z usług miejscowego,ale może powinnam pomysleć o jakimś polecanym.Chcę oddać do badania kał córki na pasozyty.Z góry dzięki. mmama Emilki i Gabrielka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewamalcahn Re: dobre laboratorium- Gdańsk 23.05.07, 18:35 ja zawsze korzystam z laboratorium szpitala wojewódzkiego Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalcahn Re: dobre laboratorium- Gdańsk 23.05.07, 18:36 acha, nie dodałam jestem zadowolona! Wyniki są szybko, pielęgniarki miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
natgal Re: dobre laboratorium- Gdańsk 23.05.07, 23:41 poszukaj wątku o pani Bawor jeśli chodzi o szpital wojewódzki to kryje się pod nim laboratorium Bruss byłam zaskoczona ze szpital nie bada sam tylko wysyła do Brussa ale o tym przekonałam się dopiero odbierając wynik badania ----- www.bobasy.pl/natgal Odpowiedz Link Zgłoś
mamaronja Re: dobre laboratorium- Gdańsk 24.05.07, 08:22 My robimy na w szpitalu Zaspie, ale zadowoleni też jesteśmy z prywatnego lab. Synevo przy ETC na Zaspie. Robią solidnie, maja wszystkie certyfikaty, są lab. Medicoveru. Odpowiedz Link Zgłoś