paulaada 30.05.07, 14:37 pomóżcie mi znaleźc dobrego lekarza pediatre-alergologa!!!!bardzo pilne aha z warszawy pozdrawiam i z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blueluna Re: prosze o Wasza pomoc!!! 30.05.07, 19:24 Z calego serca polecam: oceanic.wsisiz.edu.pl/~wilczynm/mama.html Odpowiedz Link Zgłoś
attarrax dr Ryczkowska 15.06.07, 14:51 jest świetnym specjalistą. Przyjmuje w Starej Miłosnej tel. 22 773 34 38 Pracowała w CZD 10 lat, teraz praktykuje prywatnie. Ma ogromną wiedzę i niesamowite podejście do dzieci. A leczenie alergii to jej specjalnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: prosze o Wasza pomoc!!! 16.06.07, 00:47 Panią Wilczynską możesz sobie darowac. Mojego synka leczyła na zespół spływającej wydzieliny a dziecko miało astme. O tej pani nawet inni lekarze się nie wypowiadają dobrze. Szkoda czasu. Powiem ci że z okolic Wołomina to dobra jest dr.Chwedczuk. A jeśli chodzi o Warszawe to dr.Sieradzka czy dr.Zawadzka. Z tym że dr.Zawadzka jest średnio miła ale dobra. Miałą co do niej pewne wątpliwoi nawet miałam zrezygnowac z wizyt u niej ale okazało się że miała racje co do mojego dziecka. Odkąd do niej chodze to synek nawet razu nie miał zapalenia oskrzeli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś