kea 12.06.03, 11:12 Isomil po Nutramigenie czy ktoś stosował?.. Moje dziecko 5mies miegrówno sypie po Bebilonie pepti i po nutramigenie. Ręce już mi opadają. Bebilonu Amino nie zje, już próbowałam. Ale soję niektórzy odradzają bo też uczula. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ines21 Re: Isomil 12.06.03, 15:18 stosowałam ale w odwrotnej kolejności isomil potem bebilon pepti bo ten pierwszy faktycznie uczulał Odpowiedz Link Zgłoś
kerstink Re: Isomil 12.06.03, 20:41 Moja coreczka dostaje Isomil od 10 miesiaca, malo, bo tylko do przygotowania kaszek i deserkow. Krosteczki zniknely. Kerstin Odpowiedz Link Zgłoś
meme1 Re: Isomil 18.06.03, 17:36 mojego isomil uczulil,jedziemy na bebilonie pepti 2 Odpowiedz Link Zgłoś
ulamama Re: Isomil 19.06.03, 06:16 Ja stosuję Bebilon Sojowy. Jest o wiele lepiej niż na Bebilonie Pepti (Nutramigenu mały nie chciał za nic). Też mi wszyscy mówią, że może uczulić ale dla mnie to jedyne po czym małemu schodzi wysypka. Nie moge się tylko pozbyć kataru, ale może to od glukozy która jest robiona z kukurydzy (mały nie może jeść kukurydz, ale podobno we wszystkich mlekach syrop glukozowy robiony jest z kukurydzy ...). Pozdrawiam, Ula Odpowiedz Link Zgłoś
kea Re: Isomil 21.06.03, 18:18 Dzięki za wszystkie posty. Niestety próba biologiczna wykazała że na soję też jest uczulony. Po 50ml Isomilu rzygał do całkowitego wyczyszczenia swego małego brzuszka. Naprawdę duże przeżycie dla matki. Walczymy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś