29.07.03, 08:07
Czy któraś z mam używała Allergoff? Jakie były rezultaty, może ktoś robił
testy na obecnośc roztoczy po użyciu preparatu.
A może lepszy jest Acarosan? Podzielcie się swoimi doświadczeniami z mamą,
która dopiero się dowiedziała, że czeka ją rewolucja w mieszkaniu (dwoje
dzieci ma alergię na roztocza kurzu domowego).
Obserwuj wątek
    • alalalo Re: Allergoff 15.05.13, 13:01
      Witam,

Tak ja używam od roku.
      Preparatu o nazwie Acarosan już nie ma i to dawno). Acarosan był odpowiednikiem Allergoffu.
      Obecnie Allergoff zmienił składnik - alergia.med.pl/p/5/5380/nowosc-allergoff-natural-400-ml-oprysk-na-roztocza-kurz-domowy-swierzb-wszy-i-pchly-dodatek-do-prania-20-ml-gratis--srodki-na-roztocza-swierzb.html
      Syn - od roku uczulenie na roztocze kurzu ma mniej nasilone dolegliwości alergii tzw roztoczowej, chociaż jest to zasługa nie tylko oprysków jak mi się wydaje, ale również wymiany pościeli, zmiany metod sprzątania, używania odpowiednich filtrów w okresie grzewczym na kaloryfer.
      Allergoff wspiera na pewno tą kurację.
      • lili7323 Re: Allergoff 11.02.17, 21:18
        My używamy Alertex, ten sam skład, dużo tańszy i nie śmierdziwink
    • w_isienka Re: Allergoff 25.05.13, 00:03
      Ja używałam. Osobiście uważam, że preparat do prania jest ok. Spray śmierdzi strasznie sad nie polecam
      • sonka_sonka Re: Allergoff 26.05.13, 11:13
        na spraye trzeba uważać, siostra sie dusiła po zastosowaniu, ja stosuje cała profilaktyke antyroztoczowa [brak łapaczy kurzu, pokrowce na materace i na pościel], ale ze sprayami jestem ostrożna, niestety co jednemu pomaga, to drogiemu nie musi, a wręcz przeciwnie
      • mojaolka Re: Allergoff 16.09.16, 21:23
        Wypróbuj pip allergy free jest lepszy wg mnie od allerhoffu nie śmierdzi chemia www.alsos.pl/pip-allergy-free-200-ml-skuteczny-na-roztocza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka