Dodaj do ulubionych

Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16.04.11, 09:11
Dzisiaj/wczoraj w nocy trzeciego syna 3960, 56 dokładnie na pewno sama wszystko napiszesmile Bardzo się cieszębig_grin
Obserwuj wątek
    • soldie Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 09:34
      To jest bez wątpienia wydarzenie roku 2011 na naszym forum smile Doczekać się nie mogę szczegółówsmile
      • silije.amj Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 11:10
        To ja gratuluję syna ale i zżera mnie ciekawość jak to poszło.
    • kropkaa Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 11:27
      Pytanie: gdzie?! I jak.
      • juleg Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 11:35
        IMO w domowych pieleszachbig_grin
    • juleg Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 19:22
      Zainteresowanym Monicus wyśle maila z opisem, urodziła oczywiście w domusmile
      • annairam Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 20:23
        Wielkie gratulacje smile.
        Świetna wiadomość!
      • gfizyk Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 22:04
        czekamy na relację! Fizula dostała SMS-a, ale bez szczegółów. wink
        Cieszymy się!
      • kaczkastrofa Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.04.11, 12:05
        łałłłłłłł, ja też gratuluję dzielnej Monicus. No i chyba jak wszyscy czekam na opis, bo jestem bardzo ciekawa jak to się odbyło.
        Dla mamy życzenia zdrowia i siły, no i niech się maluch zdrowo chowasmile
    • diuszesa Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 23:17
      Gratulacje!!!
      Życzę wszystkiego dobrego!!!
      Bardzo chciałabym się dowiedzieć więcej, bo mam sytuację podobną, jeśli chodzi o poprzedni poród. Może i dla mnie jest jeszcze nadzieja na domowy???
    • hab_ek Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 23:40
      WIELKIE GRATULACJE!
      Już się nie mogę doczekać opisu...
      pozdrawiam rodzinkęsmile
      • silije.amj Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.04.11, 12:08
        O ja bardzo poproszę o maila z opisem na adres gazetowy.
    • kropkaa Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.04.11, 12:26
      Gratulacje ogromne!
      • kalarepa1 Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.04.11, 13:06
        Gratulacje!!!!
        Mąż to ma raczej nerwy ze stali, co? wink Bardzo ładnie proszę o opis na gazetowy.
    • hatchalit Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.04.11, 14:49
      Gratulacje ogromne smile)) Jeśli można, to ja też skromnie proszę o opis na gazetowego maila.
      • poli07 Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.04.11, 16:00
        Przyłączam sie do gratulacji !!! smile I takze z niecierpliwością czekam na relacje wink
    • monicus szczegoly 17.04.11, 22:20
      widze, ze tu jakies legendy rosna pod moja nieobecnosc smile powiem, że już niewiele pamiętam bo taki odlot przezylam

postanowilam jednak napisac dla ogolu i ku pokrzepieniu innych pociętych.
      więc nie czekajcie juz na maile z detalami i krwawymi szczegółami big_grin
      dzieki za kibicowanie i wsparcie.
      tymczasem musze sie zajać ferajna, z ktorej czesc nie chce jesc z powodow zoladkowych a nowa czesc chce jesc ciagle
      • hortensjaaaa Re: szczegoly 18.04.11, 09:31
        Wielkie Gratulacje! To naprawdę wyczyn smile Podziwiam..smile)
        Dużo zdrowia dla mamy i maleństwa i całej reszty ferajny smile
    • monicus szczególy w stosownym wątku 17.04.11, 22:21
      to mialam napisac big_grin
      • kaakaa Re: szczególy w stosownym wątku 17.04.11, 23:06
        Piękny opis w stosownym wątku smile
        Dobrze, że napisałaś, bo już bardzo mnie kusiło, żeby napisać, co wiem ale nie chciałam Ci tej przyjemności odbierać wink
        Gratuluję serdecznie i tutaj też, bo to był wyczyn wielki! Niech mały żarłok zdrowo rośnie!
        • soldie Re: szczególy w stosownym wątku 18.04.11, 01:35
          Monicus- dawno się tak nie uśmiałam smile A jak ten mały żarłok się zwie?
          Jeszcze raz wielkie gratulacje-szczególnie cieszy mnie ten poród, bo kiedy trafiłam na to forum pierwsze co czytałam to drugi poród monicus w wątku poród w domu po cc i strasznie zasmuciła mnie końcówka, a byłam wtedy po pierwszym cc tuz przed drugim porodem więc jakoś mocno wpisało mi się to w pamięć i od tamtej pory miałam głęboką nadzieję, że trzeci się uda sn. Cieszę się bardzo bardzo bardzo - uwielbiam takie zakończenia smile
      • kropkaa Re: szczególy w stosownym wątku 18.04.11, 10:09
        Monicus, jestem pod wielkim wrażeniem!!! Pod ogromnym! Czyli jeszcze 4. przed Tobąbig_grin
        • juleg Re: szczególy w stosownym wątku 18.04.11, 11:35
          To ja w emocjach mity stworzyłamtongue_out jesteś wielka brawooooooookisskiss cieszę się, że na czwarte się szykujeszbig_grinbig_grin
          • kropkaa Re: szczególy w stosownym wątku 18.04.11, 11:42
            Trza nam będzie się do jakiejś zacnej psycholożki udać, by walczyć z uzależnieniem od dzieci i porodówbig_grintongue_outshock
            • aldakra Re: szczególy w stosownym wątku 18.04.11, 12:36
              Gratuluję serdecznie smile no i przybywa kwietniowych dzieciaczków big_grin
              • oldzinka Re: szczególy w stosownym wątku 23.04.11, 15:01
                Monika! Wielkie gratulacje! Brawo dzielna mamo!
      • gos85 Re: szczególy w stosownym wątku 18.04.11, 22:45
        a ja nie mogę znaleźć..gdzie ten opiiisss???? wink
    • bonga_dax1 Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.11, 14:25
      No wreszcie przeczytałam. Trochę nam napędziłaś strachu tą ciszą "w eterze" po pierwszym sms-ie, ale cały czas nie traciłam nadziei. Ja też nie spodziewałam się, że będę krzyczała, a potem cały oddział przepraszałam za te wrzaski, ale tak sobie myślę, że 90% tego to było wykrzyczenie z siebie strachu, że coś się nie uda, że jakoś mnie wkręcą w cięcie znowu, taki upust emocji i głębokie dotlenienie wink Jeszcze raz gratuluję.
      • soldie Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.11, 15:11
        A ja się łudzę, że moich sąsiadów drugiego dnia świat około 21 nie było w domu smile Bynajmniej nic nie wspominali o zaistniałych dźwiękach , do których idealnie pasuje porównanie monicus.

A tak w ogóle to napiszmy to wielkimi literami,żeby wszyscy widzieli: DA SIĘ URODZIĆ NATURALNIE PO CC A NAWET DWÓCH - jednak mówią prawdę na zacofanym zachodzie big_grin
      • gfizyk Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.11, 21:46
        Czy może mi ktoś uprzejmie napisać, gdzie można przeczytać opis Monicusa? sad
        • hortensjaaaa Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.11, 22:40
          Oczywiście w relacjach z porodów smile
    • gos85 Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.11, 22:47
      MONICUS GRATULUJĘ!!!!!!!!!!

Chociaż nie mogę znaleźć opisu porodu tongue_out
      ale jesteś dzielna Kobita, super! Gratuluję i całuję mocno kiss
    • gos85 proooszę olink do opiiisuuuu..... 18.04.11, 23:07
      pliiizzzz...... nie widzę....uncertain
      • monicus opis wroci za pare dni 19.04.11, 09:00
        nasza polozna poprosila o pare zmian ze wzgledu na prace. to akurat wy rozumiecie smile
        okazuje sie, ze temat ma jakas kosmiczna nosnosc i przed uplywem doby dotarl w bardzo ciekawe miejsca. wiec aby nikomu nie zaszkodzic moim językiem - muszę dopracować smile
        • monjan Re: opis wroci za pare dni 19.04.11, 09:07
          gratulacje!!!!
        • gfizyk Re: opis wroci za pare dni 19.04.11, 17:10
          Czy można prosić oryginał na pw?
          smile
          • donkaczka Re: opis wroci za pare dni 19.04.11, 20:20
            ja tez poprosze, bo jak widac sie spoznilam z gratulacjami smile
            swoja droga, ciekawe ilu tu mamy podgladaczy?? wink
          • ciociacesia ja tez poprosze :) 20.04.11, 01:11
            obiecuje nie rozpowszechniac smile
          • gos85 Re: opis wroci za pare dni 20.04.11, 09:47
            Monicus przecież ja umieram z ciekawości jako ta pociachana z nadziejami na lepszą przyszłość! wink
            Zlituj się, wyślesz mi na priw? Oczywiście jak będziesz mieć chwilkę wink
        • fizula Re: opis wroci za pare dni 19.04.11, 17:17
          Jeszcze raz gratuluję dzielnym rodzicom :o)
          Czekam na relację.
    • monicus przywrocilam opis po wygladzeniu :) 21.04.11, 11:21
      milego czytania.
      pamietajcie tylko, ze pierwsza u nas z takim sukcesem na koncie jest bongadax smile
      znam jeszcze jedna zawodniczke, ktora dokonala tego w domu
      wiec nasze polskie organizmy tez daja rade i mozna. mozna.
      • gfizyk Re: przywrocilam opis po wygladzeniu :) 21.04.11, 21:50
        Fajny opis! Cieszę się, że wszystko skończyło się Happy end-em! wink
        pozdrowienia dla dzielnego Ojca!
        • joannapoznan Re: przywrocilam opis po wygladzeniu :) 23.04.11, 23:06

Gratulacje, pięknie byłowink
      • vbacmama Re: przywrocilam opis po wygladzeniu :) 10.06.13, 00:42
        Serdecznie Ci gratuluję! Porod po 2 cc w naszym kraju to wciąż rzadkość. Mam do Ciebie pytanie - prośbę:
        Prowadzę portal www.naturalniepocesarce.pl i chętnie zamieściłabym tam Twoj opis. Zgłasza się do mnie ostatnio wiele mam po 2 cc poszukujących wsparcia do rodzenia SN w kolejnej ciąży. Historia taka jak Twoja i kontakt z takimi mamami naprawdę wiele dla nich znaczy. Jeśli zechciałabyś pomóc, skontaktuj się ze mną: kontakt@naturalniepocesarce.pl
        Wspominałaś też o koleżance, która urodziła po 2 cc w domu. Czy mogłabyś również jej przekazać informację o portalu i moją prośbę?
        Pozdrawiam serdecznie,
        Magda
    • gos85 Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.11, 00:10
      Monicus przeczytałam Twój opis, ajlawju Kobieto, jestes niesamowita !!! GRATULUJĘ CI OGROMNIEEEE!!!!
      • jola-kropek Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.11, 05:49
        Az mi sie lezka w oku zakrecila! Gartuluje Kobietoi kochana smile)) sciskam mocno, caluje goraco i wszystkiego dobrego zycze!
    • eszmeraldka Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.11, 07:56
      Dawno mnie tu nie było, jak widać tongue_out
      Ale monicus - wielkie gratulacje !!!
      • konfietka.14 Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.11, 13:39
        Ogromne Gratulacje!
        • monicus zdziwilam sie, ze znowu ;) 15.07.11, 16:37
          jak zobaczylam ten watek u gory.
          • ph78 Re: zdziwilam sie, ze znowu ;) 18.10.11, 17:43
            O, rety, rety! Po tym wątku widzę, jak daaaaawno mnie tu nie byłowink
            GRATULACJE!!! Dla mnie to też dziejowa chwila, bo to forum znalazłam właśnie przez Twój wątek o psn po 2 cc... Idę czytać opis, choć oczywiście żałuję, że kto późno przychodzi, musi czytać wersję ocenzurowaną sad
            • konfietka.14 Re: zdziwilam sie, ze znowu ;) 09.01.12, 01:19
              a ktory to szpital,przyjazny matce?
              • deigratia Re: zdziwilam sie, ze znowu ;) 09.01.12, 21:08
                To była Święta Zofia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka