juleg 16.04.11, 09:11 Dzisiaj/wczoraj w nocy trzeciego syna 3960, 56 dokładnie na pewno sama wszystko napisze Bardzo się cieszę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soldie Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 09:34 To jest bez wątpienia wydarzenie roku 2011 na naszym forum Doczekać się nie mogę szczegółów Odpowiedz Link
silije.amj Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 11:10 To ja gratuluję syna ale i zżera mnie ciekawość jak to poszło. Odpowiedz Link
kropkaa Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 11:27 Pytanie: gdzie?! I jak. Odpowiedz Link
juleg Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 11:35 IMO w domowych pieleszach Odpowiedz Link
juleg Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 19:22 Zainteresowanym Monicus wyśle maila z opisem, urodziła oczywiście w domu Odpowiedz Link
annairam Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 20:23 Wielkie gratulacje . Świetna wiadomość! Odpowiedz Link
gfizyk Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 22:04 czekamy na relację! Fizula dostała SMS-a, ale bez szczegółów. Cieszymy się! Odpowiedz Link
kaczkastrofa Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.04.11, 12:05 łałłłłłłł, ja też gratuluję dzielnej Monicus. No i chyba jak wszyscy czekam na opis, bo jestem bardzo ciekawa jak to się odbyło. Dla mamy życzenia zdrowia i siły, no i niech się maluch zdrowo chowa Odpowiedz Link
diuszesa Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 23:17 Gratulacje!!! Życzę wszystkiego dobrego!!! Bardzo chciałabym się dowiedzieć więcej, bo mam sytuację podobną, jeśli chodzi o poprzedni poród. Może i dla mnie jest jeszcze nadzieja na domowy??? Odpowiedz Link
hab_ek Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.11, 23:40 WIELKIE GRATULACJE! Już się nie mogę doczekać opisu... pozdrawiam rodzinkę Odpowiedz Link
silije.amj Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.04.11, 12:08 O ja bardzo poproszę o maila z opisem na adres gazetowy. Odpowiedz Link
kropkaa Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.04.11, 12:26 Gratulacje ogromne! Odpowiedz Link
kalarepa1 Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.04.11, 13:06 Gratulacje!!!! Mąż to ma raczej nerwy ze stali, co? Bardzo ładnie proszę o opis na gazetowy. Odpowiedz Link
hatchalit Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.04.11, 14:49 Gratulacje ogromne )) Jeśli można, to ja też skromnie proszę o opis na gazetowego maila. Odpowiedz Link
poli07 Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.04.11, 16:00 Przyłączam sie do gratulacji !!! I takze z niecierpliwością czekam na relacje Odpowiedz Link
monicus szczegoly 17.04.11, 22:20 widze, ze tu jakies legendy rosna pod moja nieobecnosc powiem, że już niewiele pamiętam bo taki odlot przezylam postanowilam jednak napisac dla ogolu i ku pokrzepieniu innych pociętych. więc nie czekajcie juz na maile z detalami i krwawymi szczegółami dzieki za kibicowanie i wsparcie. tymczasem musze sie zajać ferajna, z ktorej czesc nie chce jesc z powodow zoladkowych a nowa czesc chce jesc ciagle Odpowiedz Link
hortensjaaaa Re: szczegoly 18.04.11, 09:31 Wielkie Gratulacje! To naprawdę wyczyn Podziwiam..) Dużo zdrowia dla mamy i maleństwa i całej reszty ferajny Odpowiedz Link
kaakaa Re: szczególy w stosownym wątku 17.04.11, 23:06 Piękny opis w stosownym wątku Dobrze, że napisałaś, bo już bardzo mnie kusiło, żeby napisać, co wiem ale nie chciałam Ci tej przyjemności odbierać Gratuluję serdecznie i tutaj też, bo to był wyczyn wielki! Niech mały żarłok zdrowo rośnie! Odpowiedz Link
soldie Re: szczególy w stosownym wątku 18.04.11, 01:35 Monicus- dawno się tak nie uśmiałam A jak ten mały żarłok się zwie? Jeszcze raz wielkie gratulacje-szczególnie cieszy mnie ten poród, bo kiedy trafiłam na to forum pierwsze co czytałam to drugi poród monicus w wątku poród w domu po cc i strasznie zasmuciła mnie końcówka, a byłam wtedy po pierwszym cc tuz przed drugim porodem więc jakoś mocno wpisało mi się to w pamięć i od tamtej pory miałam głęboką nadzieję, że trzeci się uda sn. Cieszę się bardzo bardzo bardzo - uwielbiam takie zakończenia Odpowiedz Link
kropkaa Re: szczególy w stosownym wątku 18.04.11, 10:09 Monicus, jestem pod wielkim wrażeniem!!! Pod ogromnym! Czyli jeszcze 4. przed Tobą Odpowiedz Link
juleg Re: szczególy w stosownym wątku 18.04.11, 11:35 To ja w emocjach mity stworzyłam jesteś wielka brawoooooooo cieszę się, że na czwarte się szykujesz Odpowiedz Link
kropkaa Re: szczególy w stosownym wątku 18.04.11, 11:42 Trza nam będzie się do jakiejś zacnej psycholożki udać, by walczyć z uzależnieniem od dzieci i porodów Odpowiedz Link
aldakra Re: szczególy w stosownym wątku 18.04.11, 12:36 Gratuluję serdecznie no i przybywa kwietniowych dzieciaczków Odpowiedz Link
oldzinka Re: szczególy w stosownym wątku 23.04.11, 15:01 Monika! Wielkie gratulacje! Brawo dzielna mamo! Odpowiedz Link
gos85 Re: szczególy w stosownym wątku 18.04.11, 22:45 a ja nie mogę znaleźć..gdzie ten opiiisss???? Odpowiedz Link
bonga_dax1 Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.11, 14:25 No wreszcie przeczytałam. Trochę nam napędziłaś strachu tą ciszą "w eterze" po pierwszym sms-ie, ale cały czas nie traciłam nadziei. Ja też nie spodziewałam się, że będę krzyczała, a potem cały oddział przepraszałam za te wrzaski, ale tak sobie myślę, że 90% tego to było wykrzyczenie z siebie strachu, że coś się nie uda, że jakoś mnie wkręcą w cięcie znowu, taki upust emocji i głębokie dotlenienie Jeszcze raz gratuluję. Odpowiedz Link
soldie Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.11, 15:11 A ja się łudzę, że moich sąsiadów drugiego dnia świat około 21 nie było w domu Bynajmniej nic nie wspominali o zaistniałych dźwiękach , do których idealnie pasuje porównanie monicus. A tak w ogóle to napiszmy to wielkimi literami,żeby wszyscy widzieli: DA SIĘ URODZIĆ NATURALNIE PO CC A NAWET DWÓCH - jednak mówią prawdę na zacofanym zachodzie Odpowiedz Link
gfizyk Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.11, 21:46 Czy może mi ktoś uprzejmie napisać, gdzie można przeczytać opis Monicusa? Odpowiedz Link
hortensjaaaa Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.11, 22:40 Oczywiście w relacjach z porodów Odpowiedz Link
gos85 Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.11, 22:47 MONICUS GRATULUJĘ!!!!!!!!!! Chociaż nie mogę znaleźć opisu porodu ale jesteś dzielna Kobita, super! Gratuluję i całuję mocno Odpowiedz Link
monicus opis wroci za pare dni 19.04.11, 09:00 nasza polozna poprosila o pare zmian ze wzgledu na prace. to akurat wy rozumiecie okazuje sie, ze temat ma jakas kosmiczna nosnosc i przed uplywem doby dotarl w bardzo ciekawe miejsca. wiec aby nikomu nie zaszkodzic moim językiem - muszę dopracować Odpowiedz Link
donkaczka Re: opis wroci za pare dni 19.04.11, 20:20 ja tez poprosze, bo jak widac sie spoznilam z gratulacjami swoja droga, ciekawe ilu tu mamy podgladaczy?? Odpowiedz Link
gos85 Re: opis wroci za pare dni 20.04.11, 09:47 Monicus przecież ja umieram z ciekawości jako ta pociachana z nadziejami na lepszą przyszłość! Zlituj się, wyślesz mi na priw? Oczywiście jak będziesz mieć chwilkę Odpowiedz Link
fizula Re: opis wroci za pare dni 19.04.11, 17:17 Jeszcze raz gratuluję dzielnym rodzicom :o) Czekam na relację. Odpowiedz Link
monicus przywrocilam opis po wygladzeniu :) 21.04.11, 11:21 milego czytania. pamietajcie tylko, ze pierwsza u nas z takim sukcesem na koncie jest bongadax znam jeszcze jedna zawodniczke, ktora dokonala tego w domu wiec nasze polskie organizmy tez daja rade i mozna. mozna. Odpowiedz Link
gfizyk Re: przywrocilam opis po wygladzeniu :) 21.04.11, 21:50 Fajny opis! Cieszę się, że wszystko skończyło się Happy end-em! pozdrowienia dla dzielnego Ojca! Odpowiedz Link
joannapoznan Re: przywrocilam opis po wygladzeniu :) 23.04.11, 23:06 Gratulacje, pięknie było Odpowiedz Link
vbacmama Re: przywrocilam opis po wygladzeniu :) 10.06.13, 00:42 Serdecznie Ci gratuluję! Porod po 2 cc w naszym kraju to wciąż rzadkość. Mam do Ciebie pytanie - prośbę: Prowadzę portal www.naturalniepocesarce.pl i chętnie zamieściłabym tam Twoj opis. Zgłasza się do mnie ostatnio wiele mam po 2 cc poszukujących wsparcia do rodzenia SN w kolejnej ciąży. Historia taka jak Twoja i kontakt z takimi mamami naprawdę wiele dla nich znaczy. Jeśli zechciałabyś pomóc, skontaktuj się ze mną: kontakt@naturalniepocesarce.pl Wspominałaś też o koleżance, która urodziła po 2 cc w domu. Czy mogłabyś również jej przekazać informację o portalu i moją prośbę? Pozdrawiam serdecznie, Magda Odpowiedz Link
gos85 Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.11, 00:10 Monicus przeczytałam Twój opis, ajlawju Kobieto, jestes niesamowita !!! GRATULUJĘ CI OGROMNIEEEE!!!! Odpowiedz Link
jola-kropek Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.11, 05:49 Az mi sie lezka w oku zakrecila! Gartuluje Kobietoi kochana )) sciskam mocno, caluje goraco i wszystkiego dobrego zycze! Odpowiedz Link
eszmeraldka Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.11, 07:56 Dawno mnie tu nie było, jak widać Ale monicus - wielkie gratulacje !!! Odpowiedz Link
konfietka.14 Re: Monicus urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.11, 13:39 Ogromne Gratulacje! Odpowiedz Link
ph78 Re: zdziwilam sie, ze znowu ;) 18.10.11, 17:43 O, rety, rety! Po tym wątku widzę, jak daaaaawno mnie tu nie było GRATULACJE!!! Dla mnie to też dziejowa chwila, bo to forum znalazłam właśnie przez Twój wątek o psn po 2 cc... Idę czytać opis, choć oczywiście żałuję, że kto późno przychodzi, musi czytać wersję ocenzurowaną Odpowiedz Link
konfietka.14 Re: zdziwilam sie, ze znowu ;) 09.01.12, 01:19 a ktory to szpital,przyjazny matce? Odpowiedz Link