jasieczek.z 05.12.07, 08:16 Napisz mi na priv o Waszych doświadczeniach z dr Wilczyńską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia1505 Re: do mama26 05.12.07, 08:51 Witam Ja również jestem zainteresowana opinią o Pani doktor,bo mam wrażenie że u wszystkich dzieci jest ta sama diagnoza i sposób leczenia.Tylko ciekawe tak na prawdę ile dzieci w rezultacie wyszło z chorób. Odpowiedz Link Zgłoś
blueluna Re: do mama26 08.12.07, 22:45 > Ja również jestem zainteresowana opinią o Pani doktor,bo mam > wrażenie że u wszystkich dzieci jest ta sama diagnoza i sposób > leczenia.Tylko ciekawe tak na prawdę ile dzieci w rezultacie wyszło > z chorób. Coz - ja absolutnie nie mam wrazenia ze "diagnoza zawsze jest ta sama" - wrecz przeciwnie. Wyslalam do tej pani doktor wiele osob po tym gdy tak bardzo pomogla mojemu synowi. Diagnozy byly rozne, zwykle poparte wynikami badan - kazala rozne rzeczy sprawdzac, to ona wlasnie zasugerowala mi sprawdzenie cytomegalii o czym zaden inny lekarz przez ponad rok zycia mojego dziecka nie wspomnial, zleca badania moczu i krwi, kalu - zeby wiedziec na czym sie stoi. Z tego co mowila to miala sporo dzieciakow ktore trafialy do niej po jakims czasie zycia z "alergia" z wysypka a okazywalo sie ze mialy infekcje pecherza i po jej wyleczeniu zdrowialy cudownie - wiec zakladam ze badania moczu to u niej nie cos zlecanego "od swieta". Leczenie Przemka zawsze bylo modyfikowane na podstawie tego co sie dzialo, wiec nie wiem w jaki sposob moze leczyc wszystkie dzieci jednakowo... A to ze masa dzieciakow ma problemy z flora jelitowa i z tego powodu cierpi na pewne specyficzne przypadlosci - to inna sprawa. Takze to ze leczenie w tym wypadku jest dosyc podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
jelly-bean mama26 05.12.07, 13:35 a ja Ci opisałam - daj znać, czy doszło, bo chyba poczta gazetowa wariuje... Odpowiedz Link Zgłoś
mama26 Re: mama26 05.12.07, 14:57 w wolnej chwili napiszę coś więcej na priv ale powiem ogólnie: my jesteśmy zadowoleni tzn są efekty pozytywne a ze dr W ma te same rozpoznania to moze i ma to sens, bo pewnie większość dzieci ma pasozyty a jak pasożyty to przerost candidy i wg mnie i tego co piszą naprawdę zorientowane w tematyce mamy na forum ( ukłony dla sigivaris )od tego zawsze trzeba wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
mama26 Re: mama26 05.12.07, 15:00 Przepraszam za pomyłkę ...Sigvaris oczywiście miało być Odpowiedz Link Zgłoś