leanyka 08.02.06, 13:11 co sadzicie o mleku Enfamil, jak wasze dzieci toleruja to mleko?? hmmm i czy rzeczywiscie jest wart swojej ceny?? za odpowiedz z góry dziekuje pozd Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melanina13 Re: Enfamil 1 24.03.06, 21:26 leanyka napisała: > co sadzicie o mleku Enfamil, jak wasze dzieci toleruja to mleko?? hmmm i czy > rzeczywiscie jest wart swojej ceny?? za odpowiedz z góry dziekuje > pozd > Monika Witam! Pszeszłam na to mleko jakieś 2 tygodnie temu ,(z Bebilonu)i mały ma zaparcia, ale pediatra poradziła mi że można mieszać mleko na pół z enfamilem jak lepoiej tolerował bebilon , albo wprowadzić mu jeden posiłek enfamilu a reszta bebilon. Bedę próbować dam znać jak mi poszło! Ela Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_rudzinska Re: Enfamil 1 24.03.06, 23:47 można dodawac do innego mleka; Enfamil jest żródłem długołańcuchowych wielonienasyconych kwasów tłuszczowych [LCPUFA]; lepiej trochę niz nic; Odpowiedz Link Zgłoś
mokrasa Re: Enfamil 1 25.03.06, 08:19 u mnie Enfamil był i jest b. dobrze tolerowany- najpierw AR teraz premium. Mogę dać namiary na sklep internetowy gdzie jest taniej Odpowiedz Link Zgłoś
andzka24 Re: do mokrasa 25.03.06, 12:23 prosze o namiary ile płacisz i gdzie kupujesz. pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
loorin Re: do Mokrasa 26.03.06, 19:20 Czy ja też mogę poprosić??? Będę Ci bardzo wdzięczna! Od początku stosuję Enfamil Premium. Z góry dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
niux3 Re: do Mokrasa 27.06.06, 21:03 Poproszę o namiary na niux@wp.pl Dzięki. Czy slyszalyście coś może o Enfamil 3? podobno ma wejść na rynek. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ewag16 Re:Do Mokrasa 01.04.06, 15:28 Cześć, także ja poproszę o namiary, z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dmbz Re: Enfamil 1 06.05.06, 14:14 też karmię enfamilem jestem zadowolona ale proszę o namiary i podanie ceny dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
doddi3 do Mokrasa 30.03.06, 18:51 Czy ja też mogłabym poprosić Cię o namiar na ten sklep? Wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: do Mokrasa 30.03.06, 21:00 poproszę o namiary na sklep. Bede wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
olina25 Re: do Mokrasa 21.06.06, 16:27 -------------------------------------------------------------------------------- Czy ja też mogłabym poprosić Cię o namiar na ten sklep? Wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
paskowka1973 Re: mkluczak 31.03.06, 16:07 Czy i mi mogłabyś wysłać te namiary. Mamy zamiar od poniedziałku podawać Enfamil, ale cena jest rzeczywiście spora. Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolaja7 Re: Enfamil 1 31.03.06, 22:03 Ja osobiście byłam z niego bardzo zadowolona. Do 8 miesiąca synek był karmiony piersią, ale gdy poznał smak tego mleka to niestety zaraz pożegnał pierś. Ja dawałam mu Enfamil2 dla dzieci ulewających i faktycznie po tym mleku synek nie ulewał tak jak to miał w zwyczaju dotychczas. Wart swojej ceny, choć niestety przez nią musiałam z niego zrezygnować i synek znowu czasem ulewa. Odpowiedz Link Zgłoś
lejla7 Re: Enfamil 1 06.05.06, 15:54 dziewczyny co to za maleko ten enfamil? tyle osob tu pisze wiec chyba to cos dobrego moj synek mial zmieniane melko juz 4 razy a ma dopiero 2 miesiace i nadal problem z kupkami:(i ile to kosztuje bo domyslam sie po postach ze jest drogi Z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
mokrasa Re: Enfamil 1 06.05.06, 22:59 poczytaj sobie na www.karmieniedzieci.pl. W necie kosztuje około 21zł, w aptekach 25-28. Odpowiedz Link Zgłoś
anwaryl Re: Enfamil 1 07.05.06, 21:59 Bardzo prosze n informacje, czy mleko enfa,il jest dla kazdego dziecka dobre. Moja coreczka ma 4 tygodnie i oprocz piersi dokarmiam ja mlekiem nun HA. Lekarz moj nie zna mleka enfamil. Bardzo prosze o rade, czy przejsc na to mleko, gdyz wiele dobrego o nim czytalam. Nie moge tylko nigdzie znalesc czy wszystkie dzieci moga je pic. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Enfamil 1 21.06.06, 20:31 Moja córcia próbowała wielu mlek modyfikowanych (Nan,Bebiko,Bebiko Omneo,Bebilon) bo jest dość wybredna:).Wreszcie przeczytałam o Enfamilu.Karmiłam ją najpierw E 1 a teraz E 2 i to mleko jest świetnie przyswajalne.Jak rozpuszczam miesznakę w wodzie to momentalnie jest gotowe.A spróbuj rozpuścić Bebiko i zobaczysz,że znacznie dłużej się rozpuszcza. Świadczy to o tym,że białko mleka jest świetnie rozłożone, rzadziej powoduje alergie.Odkąd je Enfamil nie miała żadnych zaparć co zdarzało się przy innych mlekach.Jest bystra,żywa i gadatliwa ponad przeciętnąD Gorąco polecam to mleko! Pozdrawiam mamę i dziecko:) Odpowiedz Link Zgłoś
quami ja tez poproszę 21.06.06, 22:07 tylko na ten: kamila_dymowska@wp.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
aniapap Re: ja tez poproszę 26.06.06, 10:32 ja rowniez poprosze na adres: aniapaprocka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martann Re: Enfamil premium 1 27.06.06, 16:21 No to jeszcze raz :) Ja kupiłam Enfamil w aptece na Światowida (Tarchomin) za 19 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
niux3 Re: Enfamil premium 1 27.06.06, 21:05 Ja też poproszę namiary na niux@wp.pl. Czy słyszalyście może coś o Enfamil 3? podobno ma wejść na rynek. Pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mokrasa Re: tani Enfamil - namiary 27.06.06, 21:51 Sorki, ale ostatnio nie miałam czasu odpowiadać na wszystkie maile. Kupuję mleko na www.domzdrowia.pl. Ostattnio Enfamil Premium zdrożało do 21 coś ale znieśli koszty Poczty Polskiej. DOdatkowo oferują system rabatowy że mleczko przy kolenym zamówieniu kosztuje całkiem fajnie. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś