Dodaj do ulubionych

IgE calowite 201

08.02.08, 17:28
Witam,

Synek ostatnio przeszedl dwa zapalenia obturacyjne zapalenia oskrzeli. Lekarka dala nam skierowanie na badanie IgE oraz morfologie. Wynik - IgE calkowite 201 IU/ml. W morfologii kwasochlonne, lifmfocyty i monocyty nieznacznie podwyzszone.

Grzebnelam sobie w starych postach i widze, ze podwyzszone IgE swiadczy o alergii sad Mam zamiar na dniach zapisac synka do alergologa i poprosic go o skierowanie na testy. Ale czytam, ze moga to byc tez robale sad

Jedynym objawem swiadczacym o jakiejs alergii (oprocz oczywiscie tych dwoch przypadkow zap. oskrzeli) moze byc wodnisty katar od czasu do czasu. Skora w porzadku, zadnego kaszlu nie ma. Synek przyjmuje na razie claritine i flixotide. Na przyszly tydzien jestem tez zapisana z nim do pulmonologa.

Kurcze, rozjasnicie mi troche w glowie? Bo umre z niepokoju do czasu wizyty u lekarza. Co robic? Bardziej isc tropem alergii wziewnej, pokarmowej czy moze robakow...
Obserwuj wątek
    • meszunia Re: IgE calowite 201 08.02.08, 17:45
      Moj synek IGE 316 uczulony na kurz, białko jaja kurzego i soje (922
      miesiaće0 badania z krwi i ze skory
      • karanissa Zapomnialam napisac - wiek 4 lata 3 mce 08.02.08, 17:49
        Tez podejrzewam kurz i roztocza... chyba najbardziej ze wszystkich czynnikow, wedlug wlasnych obserwacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka