o.lcia 13.02.09, 15:15 jak podajecie swoim dzieciom beneflore??probowalam z woda ale jest ochydne w smaku i nie chce tego pic,moze dodac soku?do kaszki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laurentina.g Re: beneflora 13.02.09, 21:04 Dodana do mleka świetnie się rozpuszcza i smakuje dość dobrze - spróbuje może tak? Odpowiedz Link Zgłoś
o.lcia Re: beneflora 13.02.09, 22:52 dzieki bardzo!myslalam ze nie mozna do mleka.a ile jej podajesz?moja corka ma rok Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: beneflora 17.02.09, 11:12 A na co się to podaje jeśli mogę spytać? Czy to coś jak probiotyki? Bo szukam jakiś probiotyków dla córci ze skazą białkową... Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.2 Re: beneflora 17.02.09, 17:38 powiedzcie mi, ile płacicie za opakowanie beneflory???? ja ostatnio byłam w aptece pytałam, za 7 saszetek chcieli 31 zł. przy czym dodam, że za dicoflor płacimy około 14. czy to normalne, że tak dużo kosztuje? przecież na mc to sporo wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
letizia2 Re: beneflora 17.02.09, 18:00 To Ja przepłaciłam Beneflora 35 zł, a dicoflor 15 Odpowiedz Link Zgłoś
asialili Re: beneflora 17.02.09, 19:49 beneflora ma probiotyki i prebiotyki takie jak w mleku matki dlatego ta cena, pozatym dicoflor ma tylko jeden szczep L.b a beneflora ma wiecej , i jeszcze jedna rzecz iz dicoflor zawiera sorbitol, sztuczny słodzik po ktrorym moga pojawic sie bóle brzucha, beneflora jest naturalna, jest od niego o niebo lepsza, warto zapłacic Odpowiedz Link Zgłoś
o.lcia Re: beneflora 17.02.09, 22:25 a co myslicie o lacidofil???bo teraz lekarz nam dala zamiast beneflory!i nie wiem ktory lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_szu Re: beneflora 18.02.09, 11:14 moje piją bez problemu. moze spróbuj dicoflor? Odpowiedz Link Zgłoś
sloooneczko ulotka-beneflora 19.02.09, 14:10 szczegółowe informacje: www.gajanea.pl/czytelnia/beneflora-nowoczesny-synbiotyk.html nadaje się dla dzieci ze skazą białkową! Odpowiedz Link Zgłoś