agakz 05.01.04, 14:08 Polećcie dobry odkurzacz dla alergika! Powinien mieć filtr wodny czy HEPA? aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaska.29 Re: Odkurzacz 05.01.04, 15:57 z hepa koniecznie i podobno nienajdrozsze i dobre sa elektoluxa Odpowiedz Link Zgłoś
edyta Re: Odkurzacz 06.01.04, 10:16 Ja kupiłam Wodnika, jest świetny, tyle, ze sporo roboty przy myciu wszystkiego po odkurzaniu i trzeba bardzo uważać, żeby nim nie szarpać, kiedy jestbwłączony, bo wodę zasysa na łozyska i rdzewieje. juz dwa razy wywaliłam 100 zł na remont w ciagu roku. Ale po kurzu w domu widac, jak świetnie działa.Ed Odpowiedz Link Zgłoś
agakz Re: Odkurzacz 06.01.04, 11:54 A masz Wodnika pioracego, czy tylko z filtrem wodnym? W sumie nie mam za dużo wykładzin i piorący to chyba w mojej sytuacji zbędny wydatek. aga Odpowiedz Link Zgłoś
sylviakia Re: Odkurzacz 07.01.04, 11:06 kup z hepa nie wodny- hepa lepsza dobre sa elektrroluxy... jest anwet clario z hepą 13( zmywalna) za około 500 zł to najtańszy odkurzacz z hepa... ja będę kupowała pojutrze...Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś