Gość: kangur IP: *.alaska.ds.polsl.gliwice.pl 07.07.04, 21:12 cytuję :"ryba puściła soki trawienne"-skąd, na litość boską?-z przewodu pokarmowego" Na to wsztstko co dzieje się w TESCO chce się puścić PAWIA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: januszek Re: Za mało ryby w rybie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:30 ludzie!!! nie moge! ale macie problemy...... a moze ja snie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek Re: Za mało ryby w rybie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:32 nie no musze dopowiedziec.... ze tez gazeta nie ma nic ciekawszego do powiedzenia! no dajcie spokoj, jakas tam woda, ryba... ruazcie dupe dziennikarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Za mało ryby w rybie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:44 Ktoś (czytaj Tesco) robi cie w bambuko - żeni ci wode w cenie ryby a ty przełykasz (sic!) to spokojnie? Może ci sprzedać kilo lodu po 4.50 Ile zamawiasz? Przy większej ilości 10% bonifikaty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Za mało ryby w rybie IP: *.ed.shawcable.net 08.07.04, 06:23 Hey XXX Ryba w lodowej panierce... Jesli to nie zlodziejstwo to nie wiem co jest... Policjanta za glupie 1500 arestuje a tu miliony kradna i ludziom wode z muzgu robia. Zbojkotowac produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Za mało ryby w rybie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 18:44 Benek to dupek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Za mało ryby w rybie IP: 217.153.53.* 08.07.04, 08:46 Tesco można nie lubić za wiele rzeczy / Hit to był salon w porównaniu do nich /, ale ten przykład za bardzo nie nadaje sie do przywalenia im: Po pierwsze: - kto rozmraża rybę przed smażeniem? Może chemik, ale na pewno nie kucharz. Proponuję wsadzic żelazko do zamrażarki, a po pół godzinie postawić je w kuchni na talerzu i zobaczyć " ile puści wody". A w ogóle to lepiej usmażyc sobie jajecznicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Za mało ryby w rybie IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.04, 14:01 kurka no, a ja nie chemik ani nie kucharz i rybe rozmrazam zeby mi przyprawkami nasiąkła, poza tym bez rozmrazania to chyba bedzie ryba duszona a nie smazona, tak czy siak jedno i drugie smaczne ;) Jednak wody o smaku rybnym w zyciu bym nie kupila,a juz zwlaszcza po takiej cenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Za mało ryby w rybie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:21 ludzie popracujcie w tesco a zobaczycie na własne oczy...... Odpowiedz Link Zgłoś