Dodaj do ulubionych

Za mało ryby w rybie

IP: *.alaska.ds.polsl.gliwice.pl 07.07.04, 21:12
cytuję :"ryba puściła soki trawienne"-skąd, na litość boską?-z przewodu
pokarmowego"
Na to wsztstko co dzieje się w TESCO chce się puścić PAWIA.
Obserwuj wątek
    • Gość: januszek Re: Za mało ryby w rybie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:30
      ludzie!!! nie moge! ale macie problemy...... a moze ja snie?
      • Gość: januszek Re: Za mało ryby w rybie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:32
        nie no musze dopowiedziec.... ze tez gazeta nie ma nic ciekawszego do powiedzenia! no dajcie spokoj, jakas tam woda, ryba... ruazcie dupe dziennikarze
        • Gość: XXX Re: Za mało ryby w rybie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:44
          Ktoś (czytaj Tesco) robi cie w bambuko - żeni ci wode w cenie ryby a ty
          przełykasz (sic!) to spokojnie? Może ci sprzedać kilo lodu po 4.50 Ile
          zamawiasz? Przy większej ilości 10% bonifikaty....
          • Gość: Bernard Re: Za mało ryby w rybie IP: *.ed.shawcable.net 08.07.04, 06:23
            Hey XXX
            Ryba w lodowej panierce...
            Jesli to nie zlodziejstwo to nie wiem co jest...
            Policjanta za glupie 1500 arestuje a tu miliony kradna i ludziom wode z muzgu
            robia.
            Zbojkotowac produkt.
            • Gość: ja Re: Za mało ryby w rybie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 18:44
              Benek to dupek...
    • Gość: edi Re: Za mało ryby w rybie IP: 217.153.53.* 08.07.04, 08:46
      Tesco można nie lubić za wiele rzeczy / Hit to był salon w porównaniu do
      nich /, ale ten przykład za bardzo nie nadaje sie do przywalenia im:

Po pierwsze:

- kto rozmraża rybę przed smażeniem? Może chemik, ale na pewno nie kucharz.
      Proponuję wsadzic żelazko do zamrażarki, a po pół godzinie postawić je w kuchni
      na talerzu i zobaczyć " ile puści wody".
      A w ogóle to lepiej usmażyc sobie jajecznicę.

• Gość: tola Re: Za mało ryby w rybie IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.04, 14:01
        kurka no, a ja nie chemik ani nie kucharz i rybe rozmrazam zeby mi przyprawkami
        nasiąkła, poza tym bez rozmrazania to chyba bedzie ryba duszona a nie smazona,
        tak czy siak jedno i drugie smaczne ;) Jednak wody o smaku rybnym w zyciu bym
        nie kupila,a juz zwlaszcza po takiej cenie..
    • Gość: hehe Re: Za mało ryby w rybie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:21
      ludzie popracujcie w tesco a zobaczycie na własne oczy......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka