Dodaj do ulubionych

Mój weekendowy występ w mediach

24.11.17, 15:50
W sobotę, 25 listopada, o godz. 15.00 będę gościć na antenie Radia Poznań.
W niedzielę, 26 listopada w godzinach wieczornych pojawi się poświęcony mi artykuł na portalu niezalezna.pl, zaś jeszcze tego samego dnia o godz. 21.30 blisko godzinny wywiad ze mną w Telewizji Republika.
Uprzejmie zapraszam (oczywiście w miarę możliwości czasowych i technicznych) do posłuchania, przeczytania i obejrzenia kawałka gorzowskiej i polskiej historii przełomu wieków.
Obserwuj wątek
    • Gość: nicelus Re: Mój weekendowy występ w mediach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.11.17, 19:58
      Dzięki za informację. Wywiad na portalu niezalezna.pl już znalazłem:
      niezalezna.pl/209730-mam-nadzieje-ze-jestes-przerazony-tak-gorzowska-bezpieka-zastraszala-w-iii-rp-wywiad-z-chuliganem-dzis-o-2130
      • Gość: Janusz Re: Mój weekendowy występ w mediach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.17, 14:02
        Zdjęcie w artykule robi wrażenie! Już te przekrętasy z gminy się boją.
    • Gość: nicelus Re: Mój weekendowy występ w mediach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.11.17, 22:36
      Właśnie obejrzałem wywiad w Telewizji Republika. Cenny dokument, szczególnie dla młodego pokolenia. Obejrzałem na żywo, ale mam nadzieję, że wideo będzie na stronie Telewizji Republika, lub na YouTube dostępne dla tych, którzy dziś nie mogli obejrzeć.
      telewizjarepublika.pl/mam-nadzieje-ze-jestes-przerazony-tak-gorzowska-bezpieka-zastraszala-w-iii-rp-wywiad-z-chuliganem-dzis-o-2130,57191.html
      • slawek_wieczorek Re: Mój weekendowy występ w mediach 27.11.17, 04:34
        Dziękuję i pozdrawiam!
        Na YouTube od najbliższego wtorku.
        I też proszę o rozpowszechnianie i komentarze.
    • Gość: xping Re: Mój weekendowy występ w mediach IP: 188.166.8.* 04.12.17, 21:53
      pedał i agent robi na wyborczej swoją reklamę:-)jebany koń się smieje....
      • Gość: Artur Re: Mój weekendowy występ w mediach IP: *.dynamic.mm.pl 07.12.17, 16:28
        Uderz w stół a czerwone nożyce się odezwą!
    • Gość: :-: Znowu pedzio nachalnie się reklamuje IP: *.m5i.cloud 08.12.17, 20:57
      I tak nie dorównasz parówo panu Bagińskiemu. Za krótkie horyzonty umysłowe.Dawno nie siedziałeś chyba w psychiatryku że znowu czepiasz się gminy.Proponuję poszukać pracy u Maciarewicza on lubi takich drobnych osobników na pewno dogadacie się w sprawie pracy i nie tylko.
    • Gość: nicelus Re: Mój weekendowy występ w mediach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.12.17, 19:56
      SB-cji powinni zabrać nie tylko przywileje emerytalne, ale też dostęp do internetu.
      • Gość: Yop Re: Mój weekendowy występ w mediach IP: *.dynamic.mm.pl 14.12.17, 20:49
        To czym ty parchu byś się zajmował i z czego żył?
        • Gość: Andriusza Re: Mój weekendowy występ w mediach IP: *.play-internet.pl 16.12.17, 16:17
          Ciesz się, że po obniżce masz 2 tys. zł, bo tysiące ludzi w Polsce nie kablowało i nawet nie ma połowy tego!
          • Gość: pamięć Re: Mój weekendowy występ w mediach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.17, 19:23
            Żeby tylko kablowało? A zabijanie księży i robotników? I teraz drą ryja, że im zrównano do 2000 zł?
      • Gość: Radio Wolna Europa Re: Mój weekendowy występ w mediach IP: 37.131.174.* 19.01.18, 15:03
        Masz rację nicelus! Kiedyś SB-cy ścigali za słuchanie radia i wsadzali za to do więzień.
        • Gość: nicelus Re: Mój weekendowy występ w mediach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.18, 01:32
          Dokładnie. Kiedyś UB/SB-cy ścigali za słuchanie radia, a teraz UB/SB-cy przez internet groźby karalne swoim ofiarom wysyłają. Jak nie oni, to groźby karalne wysyłają ich dzieci dzieciom ludzi w komunie represjonowanym. Kiedyś wyrzucili studentkę z Wydziału Architektury Politechniki Warszawskiej, gdyż przyszła na zajęcia w amerykańskim ubraniu, a teraz UB/SB-cy sami z tej zachodniej techniki korzystają. Kto by to kiedyś pomyślał.
          • Gość: ./. Re: Mój weekendowy występ w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.18, 10:25
            Co "nic" uderz w stół a nożyce same się otworzą .Dalej jesteś bolszewicki trollu w okopach ?
            • Gość: nicelus Re: Mój weekendowy występ w mediach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.18, 21:08
              Odezwą, a nie otworzą, SB-cki analfabeto.
    • Gość: /-/ Szczur wylazł z nory IP: 176.10.99.* 18.12.17, 19:26
      i myśli że dzięki staremu Morawieckiemu ugra jakiś deal z synalkiem który jakimś cudem wykształcił się za komuny w najlepszych zagranicznych szkołach. O tym samym mysli poseł napedzany metanolem jak napisał Bagietka w swoim felietonie. Ani ty ani on nie nadajecie się nawet do pchania karuzeli nie ten poziom.
      • Gość: nicelus Łżesz jak pies! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.12.17, 21:44
        Mateusz Morawiecki za komuny studiował w Polsce. Dopiero później wykształcił się w najlepszych zagranicznych szkołach, bo zdolny był. Głąbów tam nie przyjmują. Bagietka natomiast zakończył edukację na szkole średniej i później, jak sam mówi, zdradzał "Boga, Ojczyznę i Rodzinę". I to jest właśnie twój idol i twój poziom.
        • Gość: ??? Re: Łżesz jak pies! IP: 185.165.168.* 19.12.17, 12:58
          O Morawieckim synalku wiesz wszystko o Bagietce widzę też a o posle napędzanym metanolem czyli Porwichu który przeszedł do smiesznego klubiku Morawieckiego nic nie wspomniałeś ???

Morawiecki zdolny był. Brawo.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka