Dodaj do ulubionych

WOODSTOCK NIE DLA KATOLIKÓW

IP: *.gorzow.mm.pl 28.07.04, 11:58
Duchowo-religijny nadzór nad woodstockiem 2004 mają wyznawcy Kryszny.Katolicy
nie są tam mile widziani.Niech sobie organizują stacje jezusy na które
napewno mało kto przyjedzie.Przegrana wiara,ta katolicka.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaku Re: WOODSTOCK NIE DLA KATOLIKÓW IP: *.gorzow.mm.pl 28.07.04, 12:01
      następny nawiedzony imbecyl.
    • Gość: katoliczka Re: WOODSTOCK NIE DLA KATOLIKÓW IP: *.gorzow.mm.pl 28.07.04, 21:22
      A my będziemy mieli przy jednym z kościołów w Kostrzynie swoją stację - "młodzi
      dla młodych 2004".I niech tam nie waży się pokazać żaden innowierca.
      • Gość: XXX Re: WOODSTOCK NIE DLA KATOLIKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:36
        To jakaś nowa sekta? "2004" to razem 6 - to jedna trzecia znaku szatana... jak
        dla młodych to i tak za duża dawka - będą szaleć na tym "Przystanku Pod
        Kosciołem"... kapelusze rozstawcie i parasole nad nimi - bo inaczej wam do nich
        napluja...
        • hiro Re: WOODSTOCK NIE DLA KATOLIKÓW 28.07.04, 21:45
          Gość portalu: XXX napisał(a):

> To jakaś nowa sekta? "2004" to razem 6 - to jedna trzecia znaku szatana...
          jak
          > dla młodych to i tak za duża dawka - będą szaleć na tym "Przystanku Pod
          > Kosciołem"... kapelusze rozstawcie i parasole nad nimi - bo inaczej wam do
          nich
          >
          > napluja...
          oni pewnie
          • Gość: Kriss Re: WOODSTOCK NIE DLA KATOLIKÓW IP: *.gorzow.mm.pl 29.07.04, 08:34
            Ja olewam każdą wiarę.
            • Gość: XXX Re: WOODSTOCK NIE DLA KATOLIKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 09:11
              To uważej na wiare z Poznania - oni sie nie dadzą olać....
    • Gość: Dobry Aniol IMIE DEMONA IP: *.crowley.pl 29.07.04, 23:16
      Strzezcie sie wrozek, tarota,talizmanow, muzyki satanistycznei i heavy metal
      www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040728/publicystyka/publicystyka_a_1.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka