marek_p 10.12.07, 17:49 Czyżby Calama jakiś nowy sernik produkowała ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redcloud Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 18:04 marek_p napisał: > Czyżby Calama jakiś nowy sernik produkowała ? Moze chodzi w barlinku od drzwi do drzwi i zwoluje powstancow do BGPK? Szykuje twoja i brykiego secesje barlinecka ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 22:51 redcloud napisał: > marek_p napisał: > > > Czyżby Calama jakiś nowy sernik produkowała ? > > Szykuje twoja i brykiego secesje barlinecka ;) > howgh Tak! Planuję od przeniesienia jeziora i lodów. ;) Barlinek piękny jest. Bloki z widokiem na jezioro. Knajpka z widokiem na jezioro. Plac zabaw z widokiem na jezioro. Park z widokiem na jezioro. Wszystko z widokiem na jezioro. I dokoła lasy. I nawet droga do Barlinka dobra jest. Mogłabym tam mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 22:57 > redcloud napisał: >> Szykuje twoja i brykiego secesje barlinecka ;) calama napisała: > Mogłabym tam mieszkać. Pomyślałem sobie, że mogłaby jakiegoś dobrego sernika upiec i na rynek w Barlinku się udać w ramach promocji Gorzowa. Flagę byśmy jej przy stoliku przywiesili gorzowską nawet z herbem (nie wiem, czy zauważyliście - barlinecka bardzo podobna do naszej). Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 23:02 marek_p napisał: > Pomyślałem sobie, że mogłaby jakiegoś dobrego sernika upiec i na rynek w > Barlinku się udać w ramach promocji Gorzowa. Flagę byśmy > jej przy stoliku przywiesili gorzowską nawet z herbem (nie wiem, > czy zauważyliście - barlinecka bardzo podobna do naszej). oki, mi pasuje Ale z Tobą, redcloudem i Brykim. I wszystkimi innymi chętnymi do połączenie się z Barlinkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 23:09 calama napisała: > Ale z Tobą, redcloudem i Brykim. > I wszystkimi innymi chętnymi do połączenie się z Barlinkiem. Zapowiada się bardzo interesująco, szczególnie, gdyby maj był w kalendarzu, czerwiec albo jeszcze lepszy lipiec. Swoją drogą (pewnie nikt poza starymi forumowiczami tego wątku nie czyta... Panowie parlamentarzyści gorzowscy mogliby pojechać i sobie usiąść w kąciku, posłuchać na sesji barlineckich rajców, nie koniecznie w tematach secesji radzących (skoro parlamentarzyści są tak bardzo na tak, 4xTAK). Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 23:15 marek_p napisał: > Zapowiada się bardzo interesująco, szczególnie, gdyby maj był > w kalendarzu, czerwiec albo jeszcze lepszy lipiec. cieplo..... ja chcę wiosnę! można pojechać rowerem do Barlinka - ale wtedy zamiast sernika - lody sernikowe - barlineckie! ( w Gorzowie nie ma takich dobrych) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Cicho wszedzie...Pusto wszedzie...... IP: *.dial.telus.net 11.12.07, 01:37 Co to bedzie?....Co to bedzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 22:46 marek_p napisał: > Czyżby Calama jakiś nowy sernik produkowała ? hm... ostatnio sam pisałeś, że nie siedzisz murem na forum, bo nie jestes uzalezniony od kompa wzielam sobie do serca - za duzo mnie tu Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 22:51 W Twoim wypadku odwyk byłby szkodliwy społecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 22:52 marek_p napisał: > W Twoim wypadku odwyk byłby szkodliwy społecznie. jakie jest wyjście? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 23:03 calama napisała: > jakie jest wyjście? Nie ma wyjścia. Dyskusja musi trwać! Do końca świata i tydzień dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 23:17 marek_p napisał: > Nie ma wyjścia. Dyskusja musi trwać! > Do końca świata i tydzień dłużej. spokojnie - w weekendy mało jestem w sieci, a w pracy - obowiązki pierwsze Czyli wszystko w normie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: Co tu tak cicho ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 22:53 cicho jak w ulu, kiedy pscółki śpio...:) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 23:00 Gość portalu: walek napisał(a): > cicho jak w ulu, > kiedy pscółki śpio...:) Śpią, miodek podjadają, poruszają odwłokami i grzeją się nawzajem. Brzmi to dość seksualnie, ale z seksem nie ma nic wspólnego, po prostu sposób na przetrwanie mrozu. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 23:16 "... nie ma Mickiewicza i nie ma Milosza." Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 23:18 login_tymczasowy napisał: > "... nie ma Mickiewicza i nie ma Milosza." Ale login się obudził! I wyjrzał spod swoich trzech etetów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 23:20 Tak jest. Pracowac, pracowac, pracowac. Naprawde szczesliwy jest ten, kto pracuje tyle, ze nie ma czasu na wydawanie pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 23:22 login_tymczasowy napisał: > Tak jest. > Pracowac, pracowac, pracowac. > Naprawde szczesliwy jest ten, kto pracuje tyle, ze nie ma czasu na > wydawanie pieniedzy. ups... może już przestań skręty palić! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 23:24 Takiego spida dostaje sie raczej po amfeczce, po faji jest sie wyluzowanym i zdystansowanym. Malo pracowitym. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 23:28 login_tymczasowy napisał: > Takiego spida dostaje sie raczej po amfeczce, po faji jest sie > wyluzowanym i zdystansowanym. > Malo pracowitym. Dziękuję za wiadomości z dzienniczka młodego narkomana. ;) I życzę dobrej nocy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 23:47 login_tymczasowy napisał: > Tak jest. > Pracowac, pracowac, pracowac. > Naprawde szczesliwy jest ten, kto pracuje tyle, ze nie ma czasu na > wydawanie pieniedzy. No login, znaczy coraz młodziej się czujesz i cel jakowyś widzisz. Pogratulować i tak trzymaj! Chwilowe nieobecności zostaną usprawiedliwione. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Co tu tak cicho ? 10.12.07, 23:51 marek_p napisał: > No login, znaczy coraz młodziej się czujesz To jest raczej desperacja i przerazenie. Temat na bredzenie przy piwie, o ile do niego kiedys dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 00:02 login_tymczasowy napisał: > Temat na bredzenie przy piwie, o ile do niego kiedys dojdzie. Przecież obiecałeś. Calama już się za wieczorową kreacją rozgląda. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 08:52 marek_p napisał: > Calama już się za wieczorową kreacją rozgląda. taaa dziś idę do fryzjera, w piątek jadę na zakupy do Berlina a na spa już byłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 10:52 calama napisała: > dziś idę do fryzjera, w piątek jadę na zakupy do Berlina > a na spa już byłam ;) No widzisz, zajeta jestes jakbys miala trzy etaty... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 10:59 login_tymczasowy napisał: > No widzisz, zajeta jestes jakbys miala trzy etaty... mam - praca, dom i dziecko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 11:01 calama napisała: > > No widzisz, zajeta jestes jakbys miala trzy etaty... > mam - praca, dom i dziecko ;) A jak dziecko jest akurat w domu? Ilosc etatow sie kurczy. Albo jest to 3/4. Odprowadzasz skladki? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 11:05 login_tymczasowy napisał: > A jak dziecko jest akurat w domu? Ilosc etatow sie kurczy. > Albo jest to 3/4. ależ skąd! poprasować trzeba opowiadając bajki - dwa etety na raz! > Odprowadzasz skladki? tam, gdzie otrzymuję zapłatę - odprowadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 11:15 a tak swoją drogą... jak masz 3 etaty to czasami widzisz dzieci? może więcej z nimi rozmawiałeś z GB? sami pracoholicy na tym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 11:32 calama napisała: > sami pracoholicy na tym świecie... zainteresowanym parcoholikom polecam kurs: jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia: DZIEŃ PIERWSZY 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU - Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? - Dyskusja. 3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ - Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów. 4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? - Debata panelowa z udziałem ekspertów. 5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA - Linia pomocy i grupy wsparcia. 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY - Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA - Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego. DZIEŃ DRUGI 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? - Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne 2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA - Prezentacja PowerPoint. 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. - Wspomnienia tych, którzy przeżyli. 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI - Gra na symulatorze. 5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ - Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról. 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH - Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE - Dostępni indywidualni psychoterapeuci. 8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY - telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja howgh Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 11:40 redcloud napisał: > 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH - Ćwiczenia relaksacyjne, > medytacja i techniki oddechowe. A ja myslalem, ze do zakupow nie jest potrzebny partner, tylko pelny portfel. Ktos musi zapelniac, by oprozniac mogl ktos. Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 11:42 login_tymczasowy napisał: A ja myslalem, ze do zakupow nie jest potrzebny partner, tylko pelny > portfel. Ktos musi zapelniac, by oprozniac mogl ktos. Chodzi o sztuke przetrwania, a nie wydawania... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: cisza, mickiewicz, sernik .... IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.07, 23:50 "W takiej ciszy! - tak ucho natężam ciekawie, Że słyszałbym głos z Litwy." ... jedzmy, nikt nie woła... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: cisza, mickiewicz, sernik .... 11.12.07, 00:04 Gość portalu: nicelus napisał(a): > jedzmy, nikt nie woła... Spoko, spoko, wodzu nawet zrobił: "howgh" Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: cisza, mickiewicz, sernik .... 11.12.07, 00:05 Gość portalu: nicelus napisał(a): > jedzmy, nikt nie woła... Przez zboze, we wsi Moskal stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: cisza, mickiewicz, sernik .... 11.12.07, 00:16 login_tymczasowy napisał: > Przez zboze, we wsi Moskal stoi. Bernard by napisał: "szable w dłoń!" Nie no żartowałem, najwyższa pora iść spać. A jak się co przyśni, to będziem Moskala gonili, oj będziem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: cisza, mickiewicz, sernik .... IP: *.dial.telus.net 11.12.07, 01:34 Hey narek, Szable w dlon!!! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: cisza, mickiewicz, sernik .... IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.07, 00:39 login_tymczasowy napisał: > > jedzmy, nikt nie woła... > Przez zboze, we wsi Moskal stoi. jedzmy, nikt nie woła... to już było o serniku. byłem daleko od orginału. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: cisza, mickiewicz, sernik .... 11.12.07, 08:41 Gość portalu: nicelus napisał(a): > "W takiej ciszy! - tak ucho natężam ciekawie, > Że słyszałbym głos z Litwy." I cóż usłyszałeś? ;) > jedzmy, nikt nie woła... sernika... nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: cisza, mickiewicz, sernik .... IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.07, 20:45 calama napisała: > I cóż usłyszałeś? ;) wielką ciszę philipa gröninga. :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 11:59 A tak na marginesie - faktycznie, cicho. Jakas wojenka by sie przydala. Wybory albo najazd Zielonki. Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 12:09 Ten quiz dostałem mailem jako...SZKOLENIE DLA MĘŻCZYZN!!! Kobiety okrutne są!!! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 12:26 kozamaradio napisał: > Ten quiz dostałem mailem jako...SZKOLENIE DLA MĘŻCZYZN!!! Bo faceci to pracoholicy. Co im nie przeszkadza byc leniuchami przed TV. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 12:53 login_tymczasowy napisał: > Bo faceci to pracoholicy. > Co im nie przeszkadza byc leniuchami przed TV. nawet nie wiesz jak ciężko wyszukać na tych wszystkich kanałach fajny program! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 13:11 calama napisała: > nawet nie wiesz jak ciężko wyszukać na tych wszystkich kanałach > fajny program! :))) Zdaje sobie sprawe. Ja mialbym ciezko nawet znalezc w domu telewizor! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 11.12.07, 13:25 login_tymczasowy napisał: > Ja mialbym ciezko nawet znalezc w domu telewizor! chowają przed Tobą czy wracasz nocą i nie zapalasz światła? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Co tu tak cicho ? 12.12.07, 10:24 Ekche, ekche... Dzień dobry... Nie miałam internetu. Długo, baaardzo długo, za długo. Ale teraz już mam, ha! Nie tęskniłam zbytnio, ale obiecuję raz jeszcze przemyśleć tę kwestię. Tymczasem pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 12.12.07, 10:27 pretty01 napisała: > Nie tęskniłam zbytnio, ale obiecuję raz jeszcze przemyśleć tę kwestię. hm... no wiesz! Jak tak można? Za nami nie tęskniłaś?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 12.12.07, 10:28 a ja tak sie ucieszyłam jak zobaczyłam Twój post :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Co tu tak cicho ? 12.12.07, 10:32 pretty01 napisała: > Ekche, ekche... Dzień dobry... Nie miałam internetu. Długo, baaardzo długo, za > długo. Nikt sie nami nie opiekowal... Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Co tu tak cicho ? 12.12.07, 10:36 wow! pretty! zapraszamy na kawke, codzienna, wirtualna, pyszna - calama polewa ;) Zagladaj do naszej kanciapmy czesciej, dogladaj nas, piesc... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Co tu tak cicho ? 12.12.07, 11:49 widzisz redcloud - jak ja pisalam,ze sie ucieszylam to nie bylo reakcji dopiero Twoje "pieszczenie" naszą opiekunkę rozmiękło ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś