Dodaj do ulubionych

TERRAZYT - UWAGA!!! KIEPSKA FIRMA

IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 10:06
lUDZIE UWŻAJTA NA FIRMĘ TERRAZYT ROBIĄ OKNA ROLETY I INNE, SĄ BARDZO KIEPSCY
FACHOWCY ODWALAJĄ FUSZERKĘ A SZEF JEST BARDZO NIEMIŁY (CHOĆ ZA PIERWSZYM
RAZEM BYŁ MILUTKI).
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • aborys Re: TERRAZYT - UWAGA!!! KIEPSKA FIRMA 19.09.03, 10:14
      Nic nie wkurza bardziej, niż marudny klient.
      • Gość: EDI Re: TERRAZYT - UWAGA!!! KIEPSKA FIRMA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 10:18
        NIE MARUDNY TYLKO WYMAGAJĄCY I PŁACĄCY KASĘ.
        NIC NIE WKURZA BARDZIEJ NIŻ MAJĄCY WSZYSTKICH GDZIEŚ WŁAŚCICIEL.
        PODRO
    • js72 Re: TERRAZYT - UWAGA!!! KIEPSKA FIRMA 19.09.03, 11:04
      a może tak konkrety? Bo to wygląda na świnstewko konkurencji.
      • Gość: edi Re: TERRAZYT - UWAGA!!! KIEPSKA FIRMA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 11:20
        Konkrety prosze bardzo.
        Zamówiłem kilka rolet na dwa okna i drzwi balkonowe czekałem kilka dni przyszli
        panowie zaczęli montować i okazało się ze roleta do drzwi balkonowych nie
        pasuje a właściwie odudowa lub korpus sa tak duże że nie otworzy się tych drzwi
        zatem trzeba zrobić dwie rolety i pomierzyli i poszli. Fajni ok. Mija kilka dni
        ni po tygodniu się odezwali i przyszli zrobili dolną roletkę na drzwi balkonowe
        nawet ok, ale górę chcieli zostawić ze szparą ok 1 centymetr. Poprosiłem aby to
        zlikwidowali panowie powiedzieli że oni mają tylko zamontować i już, a po
        chwili że się nie da nic zrobić.Zabrali roletę i poszli całkiem na lewo
        załatwiłem tel com do szefa i zadzwoniłem z pytaniem na to dostałem opierdol
        ale ja nie głupi i powiedziałem mu parę słówek. Bardzo mnie to zdenerwowało i
        postanowiłen napisać na forum ku przestrodze innych. aaaaa jeszcze przy
        montowaniu uszkoszili drzwi na długości ok 5 cm odłupali ich kawałek i musiałem
        ostro interweniować aby mi naprawili , jak naprawią to napiszę bo ma się to
        dziać dzisiaj. Czekam z ich strony na przeprosiny i dokończenie roboty, a kasę
        dopiro zapłacę jak szef osobiście się do mnie pofatyguje.
        wystarczy?
        pozdro
        • js72 Re: TERRAZYT - UWAGA!!! KIEPSKA FIRMA 19.09.03, 13:58
          Wszelkie pretensje radzę zalatwiać w formie pism potwierdzonych przez adresata.
          Ech, a miałem takie dobre zdanie o tej firmie, nawet widziałem sklep z ich
          logiem w jakimś miasteczku pod Łomżą.
          • Gość: edi Re: TERRAZYT - UWAGA!!! KIEPSKA FIRMA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 14:29
            a to poprostu jedna z wielu kiepskich firemek które pewnie długo nie podziałają
            w taki sposób.
            podro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka