Gość: edi IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 10:06 lUDZIE UWŻAJTA NA FIRMĘ TERRAZYT ROBIĄ OKNA ROLETY I INNE, SĄ BARDZO KIEPSCY FACHOWCY ODWALAJĄ FUSZERKĘ A SZEF JEST BARDZO NIEMIŁY (CHOĆ ZA PIERWSZYM RAZEM BYŁ MILUTKI). POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: TERRAZYT - UWAGA!!! KIEPSKA FIRMA 19.09.03, 10:14 Nic nie wkurza bardziej, niż marudny klient. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: TERRAZYT - UWAGA!!! KIEPSKA FIRMA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 10:18 NIE MARUDNY TYLKO WYMAGAJĄCY I PŁACĄCY KASĘ. NIC NIE WKURZA BARDZIEJ NIŻ MAJĄCY WSZYSTKICH GDZIEŚ WŁAŚCICIEL. PODRO Odpowiedz Link Zgłoś
js72 Re: TERRAZYT - UWAGA!!! KIEPSKA FIRMA 19.09.03, 11:04 a może tak konkrety? Bo to wygląda na świnstewko konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: TERRAZYT - UWAGA!!! KIEPSKA FIRMA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 11:20 Konkrety prosze bardzo. Zamówiłem kilka rolet na dwa okna i drzwi balkonowe czekałem kilka dni przyszli panowie zaczęli montować i okazało się ze roleta do drzwi balkonowych nie pasuje a właściwie odudowa lub korpus sa tak duże że nie otworzy się tych drzwi zatem trzeba zrobić dwie rolety i pomierzyli i poszli. Fajni ok. Mija kilka dni ni po tygodniu się odezwali i przyszli zrobili dolną roletkę na drzwi balkonowe nawet ok, ale górę chcieli zostawić ze szparą ok 1 centymetr. Poprosiłem aby to zlikwidowali panowie powiedzieli że oni mają tylko zamontować i już, a po chwili że się nie da nic zrobić.Zabrali roletę i poszli całkiem na lewo załatwiłem tel com do szefa i zadzwoniłem z pytaniem na to dostałem opierdol ale ja nie głupi i powiedziałem mu parę słówek. Bardzo mnie to zdenerwowało i postanowiłen napisać na forum ku przestrodze innych. aaaaa jeszcze przy montowaniu uszkoszili drzwi na długości ok 5 cm odłupali ich kawałek i musiałem ostro interweniować aby mi naprawili , jak naprawią to napiszę bo ma się to dziać dzisiaj. Czekam z ich strony na przeprosiny i dokończenie roboty, a kasę dopiro zapłacę jak szef osobiście się do mnie pofatyguje. wystarczy? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
js72 Re: TERRAZYT - UWAGA!!! KIEPSKA FIRMA 19.09.03, 13:58 Wszelkie pretensje radzę zalatwiać w formie pism potwierdzonych przez adresata. Ech, a miałem takie dobre zdanie o tej firmie, nawet widziałem sklep z ich logiem w jakimś miasteczku pod Łomżą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: TERRAZYT - UWAGA!!! KIEPSKA FIRMA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 14:29 a to poprostu jedna z wielu kiepskich firemek które pewnie długo nie podziałają w taki sposób. podro Odpowiedz Link Zgłoś