Dodaj do ulubionych

WSZYSCY DO PRACY A NAUCZYCIELE "SIĘ BYCZĄ"

IP: *.gorzow.mm.pl 29.12.03, 13:02
Ledwo skończyły się święta każdy normalnie pracujący obywatel poszedł do
pracy,natomiast bardzo "ciężko"pracująca grupa społeczna zwana nauczycielami-
często z bożej łaski-byczy się za nasze wspólne pieniądze narzekając ciągle
na niskie płace za ich "wysokie"kwalifikacje"i ciężką pracę.
Obserwuj wątek
    • Gość: nauczyciel Re: WSZYSCY DO PRACY A NAUCZYCIELE "SIĘ BYCZĄ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 13:07
      a co to kurde moja wina jak nie ma zajec? to dzieci sie bycza a my z koniecznosci......
      • Gość: nauczyciel Re: WSZYSCY DO PRACY A NAUCZYCIELE "SIĘ BYCZĄ" IP: *.gorzow.mm.pl 29.12.03, 15:08
        Oczywiście, że się byczymy, nad stertem prac do sprawdzenia, główkowaniem co
        zrobić:
        żeby nie wstawić na semestr "pały" leniom i obibokom,
        żeby w końcu mogli zdobyć zawód, znaleźć pracę i chodzić do niej... po
        świętach!
    • Gość: szara komórka dra Mogli by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:41
      Mogli by faktycznie na ten tydzień dopóki nie przyjdą do szkoły uczniowie np :
      odmalowac szkołę, zająć sie handlem a zyski przeznaczyć na szkołę :-)
      I widzicie państwo nauczyciele ? Hax doszedł bezkarnie do stopnia doktora
      (auto) przez Wasze ręce z takim małym móżdzkiem
    • Gość: Też dr Re: WSZYSCY DO PRACY A NAUCZYCIELE "SIĘ BYCZĄ" IP: 217.153.159.* 29.12.03, 20:29
      Ja go rozumię. Wychodzi rano do pracy. Żona, nauczycielka się byczy. W południe
      przychodzi listonosz, kręcą się hydraulicy, domokrążcy i inni normalnie
      pracujący obywatele.A on, z bożej łaski doktor z wysokimi kwalifikacjami, nie
      może jej zmusić, żeby dorobiła tłumaczeniami, namalowała jakiś obrazek,
      skomponowała piosenkę, upichciła wierszyk albo w ostateczności obiadek.
      • Gość: nauczyciel Re: WSZYSCY DO PRACY A NAUCZYCIELE "SIĘ BYCZĄ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 21:42
        no ja tez troche go rozumiem... czepia sie (jak mu tak zal niech zostanie nauczycielem i bohaterem watku), a jto tam pisal o odmalowaniu szkoly - bez przesady od remontow sa wozni itp, a nie my... my jestesmy od nauczania... a tego dra to na pewno nie uczylismy.... przynajmniej nie ja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka